nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Dimiteix la regidora del PP que ocupava el càrrec de “reconegut prestigi” al Consell Escolar

Ana Redondo, Regidora del PP de l'Ajuntament de Valldemossa assegura que l'avantprojecte de símbols s'està elaborant per prohibir les llaçades als centres escolar de les Illes. Unes llaçades que només expressen el sentir d'una comunitat que vol continuar cohesionada front als atacs d'un govern extremadament impositiu i autoritari Des de la FECCOO demanarem al Conseller Bosch que corrobori o desmenteixi aquestes afirmacions

FECCOO illes balears (Youtube)

La regidora del PP de Valldemossa, Ana Redondo, presentà la seva dimissió com a membre del Consell Escolar de les Illes Balears (CEIB) el passat mes de juliol, si bé no ha transcendit fins ara, arran de tots els canvis que s'han produït amb la nova consellera d'Educació. Redondo hauria deixat el càrrec per motius “personals i laborals”.

Redondo ocupava des del passat 17 de desembre el càrrec al CEIB en tant que “personalitats de reconegut prestigi”. Aquestes places estan reservades perquè estudiosos de l'àmbit educatiu hi puguin tenir cabuda. Redondo, amb estudis de Dret i com a responsable en educació del PP de Valldemossa, havia estat la persona escollida.

Redondo entrà a formar de la institució, en substitució de Gabriel Timoner, professor i exdirector de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar. Redondo es donà a conèixer durant l'inici de la polèmica sobre la Llei de Símbols en què declarà clarament que la Llei persegueix acabar amb la impunitat, la mentida i la manipulació en què es basa la campanya 'Enllaçats pel català'.

COAPA
Els consellers del Consell Escolar de les Illes Balears en representació de COAPA, Vicenç Rodrigo i Josep Castells, presentaren el passat mes de febrer a la Sala de Contenciós-Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears un recurs contra la consellera d'Educació, Joana Maria Camps, per la designació i nomenament d’una persona com a membre del Consell Escolar de les Illes Balears (COEIB) dins el grup de “personalitats de prestigi reconegut a l'àmbit de l'educació de la qual no consta cap reconeixement dins l'àmbit educatiu, ni s’han donat explicacions que acreditin els requisits que preveu la llei, malgrat les nostres reiterades sol·licituds”, segons la Confederació de Pares i Mares. Segons Rodrigo, “la denúncia es va posar no contra una persona sinó a una forma de fer les coses. Volem que la justícia determini quin és el perfil de les persones que han d'ocupar aquesta plaça”.

Ple del CEIB supès
Els nomenaments de vicepresident i de representant de la Conselleria d'Educació que estaven pendents de publicar-se al BOIB després de la signatura de l'anterior consellera d'Educació, Joana Maria Camps, han quedat a l'espera de què Núria Riera prengui una decsisió. A més, el Ple del Consell Escolar previst pel 31 d'octubre queda suspès sine die.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per alhande, fa mes de 5 anys

Vergonya. Aixo es molt vergonyos

Valoració:1menosmas
Per rater, fa mes de 5 anys

I això és per el PP "una persona de reconegut prestigi"???

Valoració:8menosmas
Per Xesc, fa mes de 5 anys

Bon vent i barca nova!

Valoració:13menosmas
Per Guillem, fa mes de 5 anys

El Consell Escolar ha perdut bona part del prestigi que havia aconseguit durant l'anterior presidència.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris