nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

L'Associació d'Usuaris de Tren crítica les molèsties generades per les obres

6787

L'Associació d'Usuaris de Tren ha criticat les molèsties generades per les obres a les estacions.

Arxiu

L'Associació d'Usuaris de Tren ha enviat diverses sol·licituds als ajuntaments per on passa el tren de Mallorca on critiquen les obres que es realitzen a les estacions així com “les molèsties que generen”. També han criticat que es tracti els usuaris com a “delinqüents”, com si ells “fossin els culpables del mal funcionament del tren, dels retards continuats dels trens, de tenir un dels trens amb els bitllets més cars per trajecte”.

En concret l'Associació d'Usuaris ha criticat que la implantació del nou sistema tarifari, que té un cost de 5,5 milions d'euros, ha generat sengles reclamacions i queixes per part dels usuaris. En primer lloc, consideren que els accessos i passos per vianants quedaran blindats, obligant als vianants a passar d’un carrer a l’altre pels passos a nivell.

Els usuaris també han considerat que manquen passos habilitats i que les rampes no compleixen amb la normativa, provocant que algunes siguin inaccessibles. També han criticat que els semàfors, una vegada ha passat el tren, queden encesos durant una bona estona amb el problema del soroll.

És per aquest motiu que l'Associació reclama als Ajuntaments que compten amb estacions que verifiquin si les obres s’estan realitzant correctament. També reclamen que es revisin els passos a nivell, l'accessibilitat i seguretat pels vianants. A més, reclamen condicionar els accessos per vianants als llocs on hi transitin molts veïns dels pobles.

L’Associació ha volgut recordar que “és molt important tant la seguretat dels usuaris del tren, com dels veïns dels pobles”. Per altra banda, l'entitat ha assegurat que cal “tenir accessos adaptats a totes les estacions, complint amb la normativa”. “Creiem que es tasca de tots aconseguir un servei de transport públic de transport segur i de qualitat, i que des dels ajuntaments ens poden ajudar a dur a terme aquesta tasca”, han afirmat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris