nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:

Els estudiants balears esperen un "canvi de tendència" amb la nova consellera

Els estudiants esperen que Riera adopti una postura diferent al capdavant d'Educació.

Arxiu

La Federació Autònoma d'Associacions d'Estudiants de Balears (Fadae) ha valorat de manera positiva el cessament de Joana Maria Camps al capdavant de la Conselleria d'Educació. L'entitat educativa espera que la nova consellera adopti “una postura diferent de la duita fins ara”.

Carles López, president de la federació, ha assegurat que esperen que el canvi “no sigui tan sols un canvi d'imatge, sinó també l'obertura d'una nova etapa dins la conselleria d'educació”. L'entitat destaca que la sentència del TSJIB ha deixat palès que l'actual model legislatiu “necessita un canvi dràstic”. Segons l'entitat, el canvi s'ha de fonamentar “amb la participació de tota la comunitat educativa així com amb el consens a l'hora de legislar”.

Els representants dels estudiants han exposat que la situació actual “tan sols es pot solucionar mitjançant l'obertura d'un procés de diàleg amb tota la comunitat educativa: alumnes, famílies i docents”. Els alumnes conviden a la nova consellera Núria Riera a “establir vies de comunicació amb les organitzacions estudiantils, fet que encara no s'ha produït per part d'aquest govern”.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A escola!, fa mes de 6 anys

@estudiant

Tu encara necessites immersió per tal que aprenguis d'escriure la nostra llengua: no són "llingüístiques", són "lingüístiques".

Valoració:6menosmas
Per estudiant, fa mes de 6 anys

No volem immersions llingüístiques franquistes (a la catalana)

Valoració:-8menosmas
Per Somera rossa, fa mes de 6 anys

idò poden esperar d'asseguts, perquè es cansaran d'esperar. Canvi de Consellera, però res més. No els veig gaire dispostos a canviar res més. Tant de bo m'equivoqui.

Valoració:9menosmas
Per Derrota d'en talibauzán, fa mes de 6 anys

Sense la vaga de fam dels Jubilats per Mallorca, no hauria estat possible la derrota d'en talibauzán.
Sense la manifestació més gran de la Història de Mallorca, de cent mil manifestants civils, alumnes, pares, mares, directors, inspectors, sindicats, AMPAS, no hauria estat possible la victòria de l'escola mallorquina, pública, de qualitat i en català.
Sense la vaga de fam d'en Jaume Sastre , no hauria estat possible derrotar el madrileny.
Sense els incomptables dies de vaga dels mestres i el sacrifici de perdre-hi tants de doblers del seu sou, no hauria estat possible la victòria fulminant i esplendorosa de Mallorca contra els enemics de l'escola mallorquina i de la llengua i la cultura de la nostra terra.
Entre tots, pares, mares, mestres, alumnes, hem començat a esbucar la feixistarra dictadura espanyolista dels TILibans d'en talibauzán.
FORÇA MALLORCA!

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris