algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

Una consellera que ha donat molt de joc

La consellera d'Educació i Cultura, Joana Maria Camps, en una compareixença davant la Comissió de Cultura del Parlament, parla de l'informe "Trepitja" quan es refereix a l'informe PISA (sigles que corresponen a Programme for International Student Assessment).

MÉS per Mallorca (Youtube)

Joana Maria Camps (Ciutadella, 1965) no ha solucionat el conflicte educatiu si bé ha estat una consellera que ha donat molt de joc. La menorquina ha sabut captar l'atenció de les càmeres des del dia de la seva presa de possessió quan una desconeguda per a tothom va rebre l'encàrrec al maig del 2013 de redirigir la crisi que la lliure elecció de llengua i el Decret TIL havia generat per l'exconseller Rafel Bosch, una persona massa afí a la comunitat educativa per executar segons quines polítiques.

Camps ja advertí el primer dia que es donà a conèixer al Consolat de Mar que ella no tenia cap experiència en l'àmbit educatiu i que només era mare. Aquesta advocada i agent de la propietat immobiliària de professió ha continuat sent el centre de la polèmica en confondre l'Informe PISA amb l'Informe TREPITJA, per una mala traducció i poc coneixement del sector educatiu.

Durant aquests mesos tampoc ha destacat pels seus coneixements de cultura en tant que consellera del ram. Camps rebatejà el Museu d'Art Modern de Nova York com 'sa MoMA', durant una roda de premsa el 28 de febrer. Des d'aleshores molta gent la rebatejà a ella com 'sa moma'.

L'últim episodi anecdòtic es produí no fa molt, el passat 16 de setembre durant un Ple del Parlament en què Camps sentencià que l'idioma dels bascos és “l'Euskadi” en comptes de l'eukera.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Paula, fa mes de 6 anys

M´ha agradat sentir de sa viva veu com la sra. Camps deia allò de "l´informa Trepitja" perquè ... és que no m´ho acabava de creure!!!
De veritat que més li valdria no haver sortit de l´anonimat! Quina vergonya! Informe Trepitja, sa Moma, idioma euskadi...
Tots els consellers són tan cultivats? I era consellera d´Educació! Mare meva...És d´imaginar quins criteris fa servir Bauzá per triar el seu govern!!

Valoració:11menosmas
Per Facècia?, fa mes de 6 anys

De Gianfrancesco Poggio Braccolini:
D´un qui volia gastar mil florins per esser conegut.

Un jove florentí no gaire intel·ligent digué a un amic seu que estava desitjós d´anar a córrer món i de gastar fins a mil florins per donar-se a conèixer. L´altre, que el coneixia bé, li va dir:
-Et convindria més gastar-ne dos mil per aconseguir que no et coneguessin.

Sra. Camps, valdria més que no s´hagués donat a conèixer i encara mantindria la reputació.

Valoració:35menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris