bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Un membre de 'No vaig de vaga' perd els papers insultant els docents

Imatge del text que ha escrit el portaveu de 'No vaig de vaga'.

Un membre de la plataforma de pares i mares de “No vaig de vaga”, José Antonio Guerrero, ha perdut els papers a les xarxes socials i concretament al seu compte de Facebook després de fer-se pública les sentències que declaren nul el Decret que regula el Tractament Integrat de Llengües (TIL).

Concretament ha escritAsi que los que no acatan ni tan siquiera la educacion de los niños no tienen ni respeto ni tan siquiera son personas , simplemente son perros [sic]”. I assegura que el dret a vaga és pels treballadors i no “para estos que no trabajan. I anima a què tota paraula mal sonant, amenaça o qualsevol estupidesa tipificada al Codi Penal sigui denuniada i posa com exemple si un professor diu “merda” ja se'l pot denunciar atenent a la Llei del menor.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Jose G Guerrero, fa mes de 6 anys

El Sr. Jose Antonio Guerrero, no ha sido nunca, ni algún día lo sería viendo sus comentarios, portavoz de la asociación PROU ni de NVDV.

Yo soy Jose G Guerrero, portavoz de NVDV prácticamente desde su fundación y nunca he insultado ni amenazado a ningún profesor, ni a nadie, NUNCA, en ninguna entrevista, comentario, prensa, tv etc.

Creo que es evidente, la intención de este periódico de vincular actitudes reprobables y fuera de lugar con el grupo NVDV.

Sin comentarios.

Valoració:1menosmas
Per víctima, fa mes de 6 anys

Llàstima que en Guerrero faci part del nostre poble en qualitat de nou-vingut o de mallorqui d'arrel. Jo que voldria un gran respecte per a tothom també el vull tenir amb en Guerrero, amb en Delgado, amb en Jorge Campos i amb n'Antonio Gómez, el vicepresident de'n Bauzá Díaz. Ara bé, bufi el vent d'on bufi les nostres senyes d'identitat han d'anar a Misa. I sòc el primer en reconèixer que mallorquins n'hi ha de totes castes, bons,dolents i mitg-pensionistes. A la guerra civil, a la retaguardia hi havia feixistes que mataren a gent per les carreteres parlant mallorquí

Valoració:2menosmas
Per Aquí en Mallorquí (Català de Mallorca), fa mes de 6 anys

El gonella sol ser una persona que no fa us públic de l'idioma que diu defensar, que criminalitza qualsevol paraula que pareix del principat i ella mateixa diu molts castellanismes habitualment. Que prioritza (ja que pensa que són més importants) qualsevol idioma abans del mallorquí.
Normalment pensa que si tot esta en castellà ja esta bé, ja que "estamos en Espanya". I que la culpa de tot és dels catalans i el català.

Valoració:18menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 6 anys

EL GOVERN CONSIDERA QUE LA SENTENCIA AFECTA NADA MÁS QUE A CUESTIONES FORMALES DEL TIL Y NO AL FONDO (EL CONTENIDO DEL PROYECTO NO HA SIDO CUESTIONADO POR LOS JUECES), CON LO CUAL EL TRILINGUISMO CONTINUARÁ HASTA QUE EL TS RESUELVA LOS RECURSOS PRESENTADOS POR EL GOVERN (RECURSO DE ANULACIÓN Y RECURSO DE REPOSICIÓN CONTRA LA SUSPENSIÓN CAUTELAR).

Valoració:-8menosmas
Per Tomeu, fa mes de 6 anys

L'odi paranoic d'aquesta gentussa contra la llengua dels mallorquins els du al suïcidi polític i social total.

Valoració:31menosmas
Per República de les Illes Balears, fa mes de 6 anys

Doncs si arriba a veure aquest vídeo li agafa un atac de cor.

https://www.youtube.com/watch?v=qBJ37BOX9t4&feature=youtu.be

"The voices of the V" issued by TV3 report on the demonstration held in Barcelona on September 11 to demand the right to hold a referendum on independence.

Valoració:22menosmas
Per mallorquín, fa mes de 6 anys

@ Aquí en català!

Calla, facha tontorrón.

Valoració:0menosmas
Per Aquí en català!, fa mes de 6 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (25-9-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:17menosmas
Per Marta, fa mes de 6 anys

Qué penoso. No solo tienen gente espiando perfiles sino que se turnan para provocar respuestas airadas y luego colgarlas. Marías, Quelitas y otras hierbas. Se ve que en el colegio o la Conselleria no hay mucho trabajo.
Qué ridículos.

Valoració:0menosmas
Per mallorquinisme, fa mes de 6 anys

"periodisme de qualitat..."

Valoració:-14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris