nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Albert Abad, nou Secretari General del JEN-PSM

Barceló i Abad.

PSM

Els Joves de l'Esquerra Nacionalisa-PSM han celebrat aquest diumenge el 13è Congrés amb caràcter extraordinari a Llubí amb l'objectiu de renovar l'executiva i encarar la feina dels pròxims mesos.

Albert Abad, que substitueix Àlex Moll al capdavant dels Joves del PSM-Entesa, ha destacat en el seu discurs de cloenda la necessitat d'estar al costat de les persones i d'apostar per la formació. “Hem de tornar a generar il·lusió en la política, posar en valor la política, que serveix per canviar les coses. Hem de ser valents i demostrar qui hi ha una forma més democràtica i participativa de fer política”.

A l'acte de cloenda hi ha assistit el Secretari General Biel Barceló i el Secretari d'Organització del PSM-Entesa Joan Verger. Barceló ha expressat la necessitat de seguir fent feina per animar als joves a ser partícips de la política, i ha afegit que el vot dels joves serà fonamental per a generar el canvi a les institucions en les pròximes eleccions municipals, insulars i autonòmiques.

La configuració de la nova executiva és la següent: Albert Abat, Secretari General; Guillem Caballero, Secretari d'Organització; i Marta Jordà, Jaume Palou, Leire Giral, Josep Miquel Miró, Pere Joan Llompart, Andrea Cañal i Guillem Bestard, com a vocals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris