algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
15°

Bauzá considera que la vaga educativa just té motius ideològics

Teresa Ayuga.

El president del Govern, José Ramón Bauzá, ha afirmat avui al Parlament que la vaga d'ahir just té una motivació ideològica i ha afirmat que «a les aules i a les escoles no s'ha de fer política».

En la seva primera anàlisi de les aturades dels docents del 15-S, Bauzá ha donat les gràcies a tots els que han contribuït al fet que el curs comenci amb normalitat, garantint «el més important», que és que els nins puguin rebre classes, perquè «un dia sense classe no es recupera».

El president ha assegurat que «el trilingüisme funciona» malgrat l'«estratègia del caos» de l'oposició i ha destacat que el Tractament Integrat de Llengües «no té problemes d'aplicació» a l'escola concertada i privada.

«El trilingüisme suposa un canvi i un esforç per aquells que es volen esforçar a millorar l'educació», ha manifestat Bauzá, per qui les proves que va presentar el Govern com a demostració de l'efectivitat del TIL són «científiques i objectives».

«L'últim curs del l'autoritarisme»
Per contra, el líder de MÉS, Biel Barceló, abillat amb la camiseta verda de la campanya contra la política educativa del Govern, ha qüestionat la validesa de les esmentades proves.

«Entre tots farem possible que aquest sigui l'últim curs del TIL, de l'autoritarisme i de la persecució» als docents oposats a les polítiques del Govern, ha promès Barceló.

Per acabar, el dirigent econacionalista ha reiterat la seva crida al Govern perquè flexibilitzi la seva postura respecte al TIL i negociï amb els docents.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 6 anys

Motius ideològics ??? , la imposició del TIL, això si és un motiu ideològic, de la més rancia extrema dreta.
Política a les aules ???, la política del PP ha entrat a les aules, o millor dit li han volguda aficar, encara que sia amb una total imposició i en contra de qualsevol criteri pedagògic.

Valoració:8menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 6 anys

Estan molt nerviosos. S'ho juguen tot per el tot. Ja que saben que o treuen majoria absoluta o ningú pactarà amb ells. Ànim Bauzá, que ja queda poc.

Valoració:10menosmas
Per Maria, fa mes de 6 anys

Senyor Bauzá; a les aules no feim política. Una altra cosa és que intentem que els nostres alumnes tenguin els coneixements necessaris per poder decidir per ells mateixos, interpretar la realitat des de diversos punts de vista i en el futur -si encara no tenen els 18 anys- puguin ser ciutadans lliures, amb un criteri propi i que amb llibertat puuin viure i votar cada cop que hi ha eleccions. Jo vaig estudiar a l'Institut Ramon LLull de Palma els anys 1976-1980, això és bàsicament el que m'ensenyaren els meus professors - als qual en general estic ben agraïda-.
Per altra part, no entenc com una persona que es considera "polític" (el senyor Bauzá) pugui dir que la política només es fa al Parlament. No deu saber l'etimologia de la paraula política.Com a ciutadana consider que tenc tot el dret a tenir les meves idees polítiques, exposar-les, discutir-les i a respectar les dels altres i fins i tot si ho consider neccessari canviar-les. Aixó senyor Bauzá és el que vosté, de moment, sembla que no faci. Sàpiga també que quan un ciutadà deposita el seu vot no signa un contracte en blanc.

Valoració:15menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 6 anys

ES PORC VA DIR ORELLUT.
"Cientìfiques i objectives" sr coratje, i es marder que ha congriat dins l'educaciò, l'ensenyançe, fins i tot PP3 que si salat que si els padrins, que si en Wert, que si sa MOMA que "sa llengo cooficial", que si mallorquì,català no, sìmbol no Espanya si, es lo MÈS barrut que vist mai, caradura i pocavergonya -ales aules i a les escoles no s'ha de fer polìtica - de ciment armat, ¿qui la duite a la polìtica a les escoles i a la llengue ? es lo mès cìnic que hi ha, ha fotut fins i tot, els acords en consens del seu partit, sa majoria absoluta el va enlluernar, i va pensar que podìa fer lo que li donave la gana, la baneitura absoluta el fotrà, crec que a las municipals ni tan sols serà candidat, perque vostè es un esguerro en polìtica.
Salut per tots menys un.

Valoració:16menosmas
Per ideològica, fa mes de 6 anys

Ha escoltat mai els docents per saber quins són els seus motius?

Malgrat aquests s'hagin fet públics, perquè els desvia amb una resposta irresponsable?

Els seus motus si que són la resposta als interessos de Madrid.

No es poden fiar de qui renega dels seus origens perquè traeix el poble.

Valoració:25menosmas
Per Nito, fa mes de 6 anys

Na Cabrer va curta o és curta de naturalesa?

Valoració:26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris