algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Educació podria no pagar els últims vuit dies treballats als inspectors acomiadats

Imatge de la Mesa Sectorial d'aquest dimecres.

Jaume Morey

La Conselleria d'Educació podria no pagar els últims vuit dies treballats pels deu inspectors accidentals que han decidit no renovar en comissió de serveis atenent a la sentència 370/2014 dictada el passat 30 de juny pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB).

Durant la Mesa Sectorial d'Educació celebrada aquest dimecres, els tècnics de la Conselleria han recordat que la comissió de serveis era fins al 31 d'agost i que els nomenaments sempre es fan a 1 de setembre en l'àmbit educatiu. Davant d'això, la consellera Joana Maria Camps, ha afegit que “jurídicament ens ho hem de mirar perquè no estar clar”.

Els inspectors van ser informat de la seva no renovació el 9 de setembre, si bé la resolució publicada al BOIB porta la signatura de Camps de 2 de setembre, fet que donaria força a la teoria de què Educació no pensa pagar la feina feta pels inspectors i es limitarien a abonar els últims vuit dies treballats amb un sou de docent i no d'inspector. Un inspector cobra de mitjana uns 600 euros mensuals més que un professor. A més, els ja exinspectors accidents han vist com al full de nomenaments hi apareix data d'1 de setembre quan la notificació no es va fer efectiva fins aquest dimarts.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per podria, fa mes de 6 anys

PODRIA , m´encantat el bon us que fa aquest diari del condicional , ens com dir si un vell de 90 anys s´entrena por correr una marató de 42 km en 4 hores , tot saben que això és impossible i tendria que complir unes condicions fisiques i mentals de esser no humà .
EL DIR PODRÍA ES COM DIR RES I SIMPLEMENT PER CREAR DUBTE SENSE CAS RAO DE PES .

Molt malament

Valoració:1menosmas
Per Tomeu, fa mes de 6 anys

I per no variar, continuen fent les coses amb " sos peus ".

Valoració:12menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 6 anys

Hi ha que voura la cara de satisfeta que fa," ses malas llengos" divan que se posa davant es mirall i se diu, que be que ho fas Joana Maria, tambè corr per aqui, que se auto-defineix com : SA MOMA LISA.
¡ay! si en Da Vinchi s'aixecàs, no desespereu tot arribarà
Salut

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris