algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
15°

FAIB-Concapa s'apunta al clam per tenir un curs normal

Pancarta a un centre de Menorca durant la vaga indefinida del passat curs.

Kika Triay

La delegació balear de la Confederació Catòlica d'Associacions de Pares d'Alumnes (FAIB-Concapa) fa una crida al sentit comú i la responsabilitat del món docent perquè el curs escolar que està a punt de començar no es perdi. A la vegada, estenen la reclamació a l'administració educativa, en la part que els correspongui, per assolir que els alumnes no perdin classes i puguin seguir un curs normal.

L'entitat, que considera beneficiosa la implantació del TIL i crida a deixar de banda "demagògies, posicions partidistes i sectàries", assegura que defensa el dret de manifestació i de protesta, però també el dret de pares i  alumnes a poder "seguir un curs acadèmic lliure d'obstacles, interferències i sobresalts".

"La formació acadèmica dels alumnes és prioritària", emfatitzen.

El cap de la federació de pares, Francesc Josep Picó, manifesta que els continus pronunciaments de membres de la comunitat educativa, incloent-hi els sindicats, posen en perill la normalitat del començament del curs, i creu que la formació dels alumnes ha de ser "l'eix prioritari" de la comunitat educativa.

Per això, reclama tenir visió de futur, sentit comú i responsabilitat, tant a favor dels alumnes, en perill de perdre tot un curs si la situació es perllonga, com també davant les famílies, obligades a conciliar la seva vida laboral amb el curs acadèmic dels fills.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris