nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Desenes de docents s'afegeixen a la querella contra Antoni Camps a Inca i Palma

6361

Imatge que l'Assemblea de Docents ha posat a les xarxes per anunciar la iniciativa legal contra el diputat conservador.

Assemblea de Docents

Desenes de docents s'han afegit aquest dimarts a Palma i Inca a la querella contra el diputat del Partit Popular, Antoni Camps, que un grup de professors menorquins elevà a un jutjat de Maó per possibles injúries i calúmnies, i que en els últims dies ha rebut més suports a Maó, Eivissa i Ciutadella.

Els denunciants prengueren aquesta determinació arran de la missiva "difamatòria" que Camps publicà el dia abans de l’inici de la vaga educativa a UH Menorca i al Menorca, i en la qual considerava que aquesta mesura era "política".

En un primer moment un jutge de Primera Instància i Instrucció de Maó la va inadmetre, i en canvi el passat 15 de juliol, l’Audiència Provincial de Balears la va admetre a tràmit.

Encara que no acceptava la representativitat que s’atribuïen els dos professors de l’IES Joan Ramis de Maó, que van ser els signants de la denúncia per raons pràctiques, sí reconeixia que «no cabe duda que su contenido -el de la carta- pone de manifiesto una ideología extremista que puede conducir en quienes la reciben al enojo y al menosprecio».

Manipulació
També avui, més de 50 docents eivissencs s'han adherit a la demanda judicial empresa pels seus col·legues de Menorca, perquè consideren que, en democràcia, de cap manera no es pot permetre "ni la incitació a l’odi, ni tampoc la manipulació informativa i distorsió de la realitat amb la intenció de desprestigiar a tot un col·lectiu".

Els pitiüsos lamenten que aquestes maniobres semblen formar part habitual de l’estratègia del PP per a "confondre" l'opinió pública, difamant no tan sols els docents, sinó a tothom que no combregui amb les seves idees o critiqui l'autoritarisme i la nul·la actitud dialogant dels dirigents del partit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris