algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín:

El diputat Camps encén Twitter amb les sandàlies Crida de cactus

Imatge d'Antoni Camps difosa a Twitter.

El diputat Antoni Camps ha tornat a incendiar Twitter amb una nova publicació polèmica sobre el moviment docent. Ha llançat una foto que està donant molt per parlar. La imatge, que ha estat acompanyada per un breu del text que advertia que es tracta d'una broma, un "poc d'humor", correspon a unes sandàlies verdes fetes amb cactus i les respectives pues, amb el text "Sandàlies Crida. Crida més que fort que no te sent ".

El tuit ha rebut diverses respostes, algunes a favor i d'altres en contra. Un dels primers a contestar ha estat la Federació de Pares de Mallorca (FAPA), per preguntar-se si també li feia gràcia les últimes dades sobre els projectes del TIL aplicats en els centres i li critica per "la seva poc sentit de la responsabilitat". Altres directament demanen que el Govern "acomiadi" als docents, mentre que altres recordaven que "els càrrecs públics han de demostrar seny. No puguin fer de piròmans ".

També a Twitter, Antoni Camps ha respost a la querella presentada pels més de 70 professors de Menorca, en assegurar que "li sembla una xifra molt baixa tenint en compte que a Balears hi ha més de 14.000 docents ia Menorca més de 1.000.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vida i miracles de Don Antonio Campos, fa mes de 6 anys

MIRAU AIXÒ!

http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2014/05/14/govern-reclama-alemany-pagos-hizo/932464.html

Valoració:0menosmas
Per Arnau Sorella, fa mes de 6 anys

Tot seguiex igual!!!. Uns fan una campanya ben en serio, i reparteixen per ses escoles 300 retratos de sa consellera de eduació per penmjar-la cap per avall, i es "palmeros" de Diari de Balears ho celebren. Un carrec des Partit Popular penja unes sandalias amb espines, en tò d'humor, i es mataixos " palmeros" fan sabonera per sa boca. Com deim en bon mallorquí, " No es lo mateix torrat que rostit".

Valoració:-11menosmas
Per pere joan lil·la, fa mes de 6 anys

Aquest bosses tristes no té on caure mort !!!

Valoració:3menosmas
Per Don Antonio Campos, fa mes de 6 anys

Ay don Antonio Campos, quina ràbia que me hase ustet.
Estoi apunto de aserme ePPañyolista!

Valoració:10menosmas
Per Rater, fa mes de 6 anys

Fa pocs dies va sortir la "parida" de n'Aguiló i ara surt la den Camps. Aquests dos fan mèrits davant els seu amo per segui amb el cul a la cadira.
PD: a meam quina serà la següent de la sra. Aguiló?.

Valoració:22menosmas
Per dic, fa mes de 6 anys

@mallorqui (sic)


ha

1 interj. [LC] Expressió usada per a acollir la nova d’una cosa que semblava no poder ésser.
2 interj. [LC] ha! ha! Expressió usada per a indicar satisfacció, triomf.
3 interj. [LC] ha! ha! [o ha! ha! ha!] Expressió usada per a imitar una riallada.

ja

1 1 adv. [LC] Des d’abans, no més tard, d’un temps determinat del passat, present o futur. Quan hi vam arribar, ell ja se n’havia anat. Quan hi arribarem, ell ja deurà ésser fora. Fa dos dies que els el vaig adobar, i ja el tornen a tenir espatllat.
1 2 adv. [LC] Davant d’un verb en present, expressa una acció immediata. Ja vinc! Ja ho fas?
1 3 adv. [LC] Davant d’un verb en futur, expressa la confiança en què una cosa s’esdevindrà. Ja ens veurem. Ja ho faré.
1 4 interj. [LC] Expressió usada, sovint irònicament, per a indicar que ens fem càrrec del que ens diuen, que hi assentim.
2 1 [LC] ja que loc. conj. Del moment que. Ja que en portes, dóna-me’n.
2 2 [LC] ja sia que loc. conj. Encara que.
3 [LC] ja... ja... loc. conj. Introdueix proposicions distributives.


(DIEC2)

Valoració:9menosmas
Per mallorqui, fa mes de 6 anys

Jajaja, molt bo!!

Valoració:-16menosmas
Per fel, fa mes de 6 anys

És forta en manualitats..., i poc més.

Valoració:7menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 6 anys

Així es guanya el sou el diputat del PP. Per una vegada podria deixar de jugar i posar-se en feina. Esperam dels nostres representants al Parlament que facin alguna cosa més que fer parides insultants. Un dia s'ho trobarà. Potser a la propera legislatura, no li toqui cap cadira.

Valoració:37menosmas
Per alerta, fa mes de 6 anys

senyora camps es dedica a la politica i és consellera , esper que aqueta notici no sigui vera , les idees és defensen des de la paraula . i els governants fan feina per be comú , un politic sempre ha de estar el marge de la satira i els judicis de valor , la seva feina és defensar el be i el be es la justicia y la justicia es la veritat y la veritat és el coneixement i sense coneixement no més pot existir la ignorància y la ignorancia només pot engendrar maldat , peruqe sense be , justicia i coneixement no és possible sobreviure a no ser que siguis dolent i facis qualsevol cosa per poder sobreviure .

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris