algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El Consell distingeix Vicky de 'Masterchef' amb un Premi Jaume II

El president Bauzá ofereix una recepció a la guanyadora de la segona edició de MasterChef, Vicky Pulgarín, i al finalista de la primera edició del concurs, Fabián León. A l’acte, celebrat al pati del Consolat de Mar, el president José Ramón Bauzá ha lliurat una placa d’homenatge ambdós concursants del programa. L’acte ha finalitzat amb una demostració culinària de la guanyadora de MasterChef 2014, Vicky Pulgarín, i el finalista de la primera edició, Fabián León.

Canal Illes Balears (Youtube)

El Consell de Mallorca ha presentat aquest dimecres els actes de commemoració de la Diada de Mallorca del proper 12 de setembre, destacant que es gastaran 12.000 euros menys que en l'edició de l'any passat.

Enguany la institució insular distingirà com a fill adoptiu de l’illa el guitarrista desaparegut Paco de Lucía, i un dels Premis Jaume II serà per a la guanyadora de 'Masterchef' Vicky Pulgarín.

El conseller de Presidència, Jaume Juan, ha apuntat que la Diada institucional del Consell segueix la línia marcada a principi de legislatura: «una diada austera, però conservant-ne l’essència».

Els actes centrals seran el dia 12 a partir de les 10.30 hores, i inclouen una ofrena floral a la tomba de Jaume II, a la Seu, i un ball de gegants a les portes del Consell.

El capvespre es farà al Teatre Principal l’acte institucional, amb el discurs de la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, i el lliurament de la distinció de fill adoptiu de l’illa de Mallorca, les medalles d’Honor i Gratitud de l’illa de Mallorca i els premis Jaume II.

Reconeixements
Les esmentades medalles s'han reservat en aquesta edició per a la Guàrdia Civil -en la categoria d’or- en el seu 170è aniversari; el fotògraf llucmajorer Toni Catany Jaume, a títol pòstum;  Luis Ignacio Ramallo Massanet, president de la Comissió Nacional Espanyola de Cooperació amb la UNESCO; l’organització Mater Misericordiae, en el seu 50è aniversari; el músic i compositor Rafel Nadal Nadal; Juan Perera Mezquida, director UNAC–Baleares (Unió d’Associacions, Centres i Federacions d’Assistència a Persones amb Discapacitat de Balears); l’Hospital General, fundat fa més de 550 anys; el pare Antoni Quetgles Darder, missioner i president de la fundació Obras Sociales Vicentinas; Pilar Bonnín Aguiló, a títol pòstum, treballadora social i pionera del treball comunitari a Palma; i l’Arxiduc Lluís Salvador d’Àustria.

Els Jaume II, a banda de per a la cuinera més televisiva de Mallorca, seran per al ciclista de pista Sebastià David Muntaner Juaneda; l’associació cultural S’Estol d’es Gerricó de Felanitx; la Federació Balear de Tir de Fona; l’agència de viatges en línia Logitravel; la revista Youthing; i l’historiador i escriptor Pere Ferrer Guasp.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 6 anys

Ara ja, dia si i dia també, actes de propaganda de cara a les eleccions. Cada dia hi haurà fotos per a qualsevol motiu. La questió es sortir en prensa i propaganda.

Valoració:8menosmas
Per VanKool, fa mes de 6 anys

@ VanKaal

Exacto, no hase falta desir nada más.
Tú mismo te retratas como lo que eres con tu comentario.

Valoració:0menosmas
Per Aquí en català!, fa mes de 6 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (3-9-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:9menosmas
Per VAnKool, fa mes de 6 anys

Exacto, no hase falta desir nada más.
Tú mismo te retratas con tu comentario.

Valoració:0menosmas
Per VanKaal, fa mes de 6 anys

Vickis, foners, la guardia civil i un missioner. No hase falta desir nada más.

Valoració:13menosmas
Per Por, fa mes de 6 anys

Populisme, populisme... Això sí que li agrada a l'apotecari... Mentrestant la Conselleria d'Educació convertida en un patètic bordell. Per cert, les més sincera enhorabona a na Vicky però si vol un consell que vagi alerta amb qui es fa fotos que ara molts de restaurants han hagut de despenjar les que es feien amb en Matas...

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris