nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Els treballadors d'IB3 debatran divendres sobre el model lingüístic de l'ens

R.L.

Els treballadors d'IB3 debatran divendres sobre el model lingüístic de l'ens. L'assemblea de treballadors, convocada per CBM IB3, serà aquest divendres a les 15 hores a la terrassa de la redacció d'informatius a Son Bugadelles.

L'objectiu, debatre i consensuar la postura dels treballadors respecte del nou model lingüístic que vol aplicar IB3, així com possibles actuacions a dur a terme.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per toc, fa mes de 6 anys

On es la UIB, que segons l'Estatut es l'entitat que te la potestat per poder incidir en temes de llengua, no tenen nassos de posar esquena paret i fotre una denúncia contra aquest govern d'inútils, que no més cerquen dividir i fer mal a la nostra llengua i cultura.
ja es ben hora que es faci sentir aquesta UIB que fa de comparsa al govern...

Valoració:1menosmas
Per Pep, fa mes de 6 anys

Hi ha imbècils que creuen que per llei es pot fer que 2+2=5.

Valoració:8menosmas
Per Ciutadana 2, fa mes de 6 anys

Si es juguen el lloc de feina ja me contaras quin debat hi haura! Tots i totes cap a on marqui la linea editorial.

Valoració:10menosmas
Per puput, fa mes de 6 anys

Estam ben arreglats si ells han de debatre el model lingüístic, perquè no tenen la més mínima idea de llengua. Basta sentir-los per adonar-se'n. A més, aquests molt de parlar, però a l'hora de la veritat callaran i creuran. Molt especialment els quatre que surten per la tele i es creuen semi déus, tot i no ser res més que uns bledes, no es jugaran l'oportunitat de fer de "celebrities" d'ib3, per una cosa tan insignificant per a ells com és la qualitat lingüística, una qualitat que, no us enganeu, els importa i els ha importat sempre un pebre.

Valoració:17menosmas
Per Tomeu, fa mes de 6 anys

No faceu d'ingenus, el que faran es : a creure i a callar, per això cobren, no per la feina que fan.

Valoració:8menosmas
Per Somera rossa, fa mes de 6 anys

Ja farien bé els treballadors de no fer cas de models lingüístics ni de coses rares. No saben llegir i escriure en la llengua d'aquí? Idò que demostrin que són professionals i no una colla de venuts que se pleguen a les lleis que s'inventa el Govern i canvia en cada ocasió que li rota.

Valoració:12menosmas
Per Endavant, fa mes de 6 anys

Totes les televisions públiques són el NODO del govern de torn. S'han de tancar totes començant per aquesta tan deficitària, creada per a nodrir les productores locals que fant programes realment infectes. Cal deixar-ne una en cada llengua de les que es parlen a Espanya. Amb un bon coveni amb TV3 que, en tots els seus defectes, li dona quaranta voltes a IB RES en tenim ben a bastament. Però no hi ha valor per enfrontar-se als cacics de les productores, amos de diaris prou Entretant, falten metges, mestres d'escola, ajudes a la dependència...Sobra despesa política i falta, sobretot, molta de vergonya

Valoració:16menosmas
Per Aquí en català!, fa mes de 6 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (3-9-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:14menosmas
Per Salvador, fa mes de 6 anys

Los trabajadores no han de decidir nada. Hay unas leyes y unos reglamentos a cumplir. Estamos en un Estado de Derecho (al menos, nominalmente) y no se pueden seguir los dictados de un grupo de gente que se dedica a consensuar cosas porque sí. A este paso, cambiarán incluso la normativa del Código de Circulación con aprobación de normas vía Asamblearia a mano alzada.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris