algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

El PSIB acusa Educació de voler blindar la seva ideologia amb la renovació del CEP Menorca

La diputada socialista Cristina Rita veu en el cas de la renovació del CEP Menorca un clar exemple de la forma de fer dels populars.

Jaume Morey.

La portaveu educativa del grup socialista al Parlament, la menorquina Cristina Rita, veu en els moviments d'Educació al Centre de Formació de Professorat de Menorca (CEP) una estratègia per “blindar” els seus postulats ideològics i polítics a través de persones afins al partit.

Rita denuncia que aquesta realitat ja s'ha viscut altres pics, i segons el seu parer, respon a la “sectària” forma de funcionar dels conservadors.

En aquest sentit, recorda el "lamentable" cas dels directors d'instituts maonesos expedientats, i la conseqüent dimissió de l’anterior delegat d’Educació a Menorca, disconforme amb la decisió de la Conselleria, justament un càrrec que acabà en mans d'una regidora del PP de Ciutadella que no tenia cap experiència educativa.

També defensa que s'han viscut mostres d'això a altres illes, identificant les “renovacions de nombrosos equips directius de centres de Mallorca com Sineu, Borja Moll, etc.”.

La diputada lamenta que els populars ni tan sols es molestin a guardar les formes, i precisament, a les portes d'un any electoral, el Govern vol donar entrada a “un altre perfil professional” que justament és el d'una afiliada i regidora del PP.

Per tot això, Rita elevarà diverses preguntes en seu parlamentària a la consellera d'Educació, Joana Maria Camps.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A El Correo del Zar, fa mes de 6 anys

Mentrestant no augmenta el professorat de suport, no cobreix baixes de professorat ni disminueix ràtios d'alumnat. Així que segons tu: visca l'Anglès, què més dóna l'educació! Així anam!!!

Valoració:6menosmas
Per Estafeta Pepe, fa mes de 6 anys

I d´un carter llepador (de segells) per completar la guar...ui!, l´equip.

Valoració:4menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 6 anys

EL GOVERN DISPONDRÁ PARA EL CURSO 2014-15 DE 298 AUXILIARES DE CONVERSACIÓN MÁS (CON UN TOTAL DE 440), PARA LA APLICACIÓN DEL TRATAMIENTO INTEGRAL DE LENGUAS (TIL).

Valoració:1menosmas
Per ORA ET LABORA, fa mes de 6 anys

despres de fer l´oració ve s´hora de començà a fer feina , és nota que ja ha começat al curs escolar i polític , ja se sap al setembre qui no és mou el moven . El govern té una feina ferregosa i és complir una normativa europea dins la situació constitucional actualment reconeguda a la constitució espanyola , és a dir estar obligat a defensar el bé comú i la diversitat i la pluralitat del estat espanyol . Els anys 20 del segle passat la gent pràcticament no és movia del seu poble , tothom és conexia i el pobles qui no tenia mal nou perque era nou al poc tens el tenia . Avui en dia a Mallorca hiha de totes les nacionalitats , de totes les cultures , de totes les tendencies sexuals , poden triar parella home dona o animal i ja quasi no ens escandalitzam , podem anar a láltre banda de l´illa en manco una hora i si volem en 12-24 hores estam al altre banda del món . Hi ha llibertat , si llibertat de moviment , si volem anar a Son Banya , o si volem prendre un gelat de mora ningú no ho prohibeix , aixi és la realitat social .
ara a les escoles els nostres nins aprenen en català , però pel que pareix no poden aprendre en castellà i segons diuen qualque persona l ´anglés es massa dificil pels nostres fills que son capaços d´emprar un ifon i aprendre el seu ús en un instant però no són capaços d´ aprendre anglès .
Ramon llull - defensar la diversitat i la nostre cultura en un temps de canvi i aixó augmentar la riquesa i el benestar del seu poble , agafen exemple d´aquest Sant Home , Juniper Serra viatja a California i fer porspera unes terres un va duu la seva cultura , economia i manera de pensar i avui en dia encara s´en xerra i no per això enuncià a la seva identitat i al seu poble . El be comú es la universalitat dintre de la particularitat .
Slutacions i bona feina a tots els politics que fan possible la universitalitat .

Valoració:-4menosmas
Per Mestre, fa mes de 6 anys

I a Inca, Manacor, Palma, Eivissa... A tots els CEP han fet el mateix amb diferents actuacions.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris