cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

Educació inclou una regidora del PP en el nou equip del CEP Menorca

Imatge de Tronch.

javier coll

El nou equip directiu del Centre de Formació de Professorat de Menorca (CEP) es va incorporar ahir, 1 de setembre, al seu nou lloc de treball, després que cap dels anteriors membres superés les proves per renovar el càrrec. L'equip pedagògic està format per Caterina Antonio com a directora i Loles Tronch, Alejandro Riu, Josep Cortès i César Pérez com a assessors.

Es dóna la circumstància que un d'aquests assessors, Loles Tronch, és des d'abril regidora del PP a l'Ajuntament de Sant Lluís, ocupant la vacant que va deixar Candi Moreno, i assumint la gestió de Sanitat, Serveis Socials, Gent Gran i Cementiri.

Tronch, professora de l'IES Cap de Llevant, va ser a més presidenta del Consell Escolar de Menorca des de març de 2012 fins al passat mes de novembre, quan va dimitir, per atacs «personals», al costat del vicepresident d'aquest organisme, Joan Carles Forcada. Tots dos van manifestar haver-se sentits atacats «en el personal» a través de «comentaris i insinuacions» per part d'alguns vocals.

Mèrits
Segons van indicar ahir des del Govern, la convocatòria per al procés de selecció del director i assessors del CEP s'ha fet «a través de concursos públics de mèrits». La Conselleria d'Educació destaca que el procés s'ha realitzat en dues fases. Una primera de mèrits, i una altra en què s'havia de presentar un projecte individual i superar una entrevista personal.

Doncs bé, cap de les places d'assessors quedar coberta perquè cap dels qui es van presentar, únicament els que anteriorment ocupaven aquest càrrec, superà la prova.

Segons van explicar ahir des d'Educació, quan no es cobreixen a través d'aquest procés, és «el director del CEP qui proposa les persones per ocupar aquests llocs en comissió de serveis», entre elles Loles Tronch. El Govern reconeix per tant que en aquests casos no s'ha ocupat el càrrec a través d'una convocatòria per mèrits.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per rogelio morales, fa mes de 6 anys

He obdervado la valoracion de "lulia" (-1) y otra: por ejemplo "model feixista", cuya valoracion es de 13.
¿Quien valora? ¿Estamos locos? ¿Es verdad que somos tan sectarios? ¿Se puede valorar el insulto y depreciar la cultura? Creo que nos lo tenemos que hacer mirar. Pero por un buen siquiatra. Hablamos tanto del fascimo, 40 o mas años despues, que parece que lo llevamos en la sangre.¿Sera verdad?

Valoració:0menosmas
Per lulia, fa mes de 6 anys

ramon llull el més gran literat de les lletres catalanes , va predicar i va viatjar per tota la mediterranea conexia perfectament el llati , la llengua del seus pares , arab ,... aquest home sant i beat va fe més per la cultura que tots aquest mestres politics que defensen a capa i espada un model únic d´ensenyança , tot en català . en ramon llull gran defensor de la diversitat i la pluralitat va obrir el món a la corona d´aragó i va fer possible lintercanvi de idees , coneixements , comerç ,... a tot el mare nostrum .
Aquella època era una época de canvi i de màxim explendor per la corona d´arago i de tots els reines cristians de Hispania . El fet de defensar la cosa nostre no significa no voler sebre res dels altres , si no tot el contrari integrar i coneixia la diversitat cultural de tots els altres . Hem d´aprendre d´aquest sant i beat home i de la seva sabiduria . La democràcia és cristianisme , és la llibertat del lliure pensament i de l´aceptació de l´altre .

Valoració:-2menosmas
Per Que va passar amb Forcades?, fa mes de 6 anys

Ecplicació, per favor

Valoració:1menosmas
Per Por, fa mes de 6 anys

Al CEP de Palma ja varen fer la neteja ideològica a principi de legislatura.

Valoració:4menosmas
Per Somera rossa, fa mes de 6 anys

Al Cep de Mallorca hi poden posar n'Ana María Aguiló. Segur que no s'apuntarà ningú a cap curs. Tendria poca feina i podria twitejar tot lo dia.

Valoració:6menosmas
Per Model feixista, fa mes de 6 anys

Idò sí: això és el model que agrada als renegats de Mallorca: que les escoles, en lloc de dirigir-les professionals de l'ensenyament, les dirigesquin comissaris polítics del feixisme ultranacionalista espanyolarroi antimallorquí .

Valoració:13menosmas
Per Tomeu, fa mes de 6 anys

I venga peperos a xupar llocs. I ara al nomanament a dit, li diuen concurs de mèrits.

Valoració:13menosmas
Per Aquí en català!, fa mes de 6 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (2-9-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:13menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 6 anys

EL GOVERN DISPONDRÁ PARA EL CURSO 2014-15 DE 298 AUXILIARES DE CONVERSACIÓN MÁS (CON UN TOTAL DE 440), PARA LA APLICACIÓN DEL TRATAMIENTO INTEGRAL DE LENGUAS (TIL).

Valoració:0menosmas
Per Comisari polític, fa mes de 6 anys

Antonova, Alejandrov, Cortesov, Perezov, Loleska Tronchinova...tots de Ferreries de tota la vida, vaja.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris