muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

La televisió alemanya RTL qualifica Magaluf com «el costat fosc de Mallorca»

Fotograma del reportatge sobre la situació a aquest indret de Calvià.

RTL

«El costat fosc de Mallorca». Amb aquest títol, la cadena alemanya RTL va emetre anit al seu programa Extra un reportatge centrat en l'oci excessiu a Punta Balena. La peça va utilitzar com a fil conductor el fotògraf d'Ultima Hora Miguel Tur Ensenyat, Michels, arran d'una agressió sofrida per aquest per part d'un grup de hooligans a finals del mes de juliol mentre fotografiava una jove que havia ingerit droga caníbal.

Així, repassava l'evolució de la zona en els últims vint anys de mà d'un dels seus millors coneixedors, en haver treballat a Punta Balena des de fa més de dues dècades: «Jo he vist el canvi, ara són més violents que abans», assegurà Michels als reporters.

En l'espai informatiu, d'hora i mitja de durada i que s'emeté a partir de les deu de la nit, es van repassar aspectes com el tràfic de droga a la zona, la irrupció de la droga caníbal, les baralles i el 'balconing'. En l'espai també s'esmentà el consum desmesurat d'alcohol i les sospites sobre l'ús d'alcohol adulterat.

Equip
La televisió germana envià a Mallorca un equip de set persones per elaborar el reportatge sobre la situació a Punta Balena i l'oci britànic a la zona. Per a l'elaboració del reportatge s'ha emprat fins i tot un dron per prendre imatges aèries de la zona.

La situació de Magaluf al llarg d'aquest estiu ha rebut una àmplia cobertura tant de televisions i mitjans de comunicació estatals i també internacionals, sobretot arran de la difusió d'un vídeo sexual d'una jove britànica.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris