cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín: 15°
17°

Els Amics del Poble Sahrauí retornen al carrer pels refugiats de Tindouf

25-08-2014

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears retornarà al carrer aquest divendres 29 d'agost amb la finalitat de denunciar les "continues vulneracions als drets humans" que pateixen als territoris ocupats a mans del règim marroquí, la precarietat dels campaments de refugiats sahrauís i l’espoli dels recursos naturals, tot plegat amb la complicitat del Govern espanyol.

La jornada reivindicativa serà protagonitzada pels activistes de l'associació, així com pels infants sahrauís que han passat l'estiu a Mallorca en el marc del programa de Vacances en Pau, els quals pròximament tornaran als campaments de refugiats de Tindouf, desprès d’haver passat dos mesos entre nosaltres.

"Volem exigir al Govern espanyol que actuï amb fermesa davant el Regne del Marroc i s’impliqui perquè d’una vegada per totes s’acompleixi el Dret a l’Autodeterminació del Poble Sahrauí reconegut per Nacions Unides i es realitzi el Referèndum acordat en el Pla de Pau de 1991 entre el Regne del Marroc i el Front Polisario baix el control de l’ONU. Que el poble sahrauí pugui decidir, finalment, el seu futur amb llibertat", destaquen fonts de l'organització.

En principi, la manifestació partirà de la plaça d’Espanya a les 19 hores i seguirà pel carrer Sant Miquel, la plaça Major, carrer Colom, i acabarà a la Plaça de Cort, on es llegirà un manifest. 

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris