algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 12°
17°

MÉS titlla el Govern de "sectari" per excloure Paraula del servei lingüístic d'IB3

6106

El diputat menorquí Nel Martí.

J. Torres.

Més per Mallorca ha mostrat sorpresa per les últimes notícies sobre l'adjudicació del servei lingüístic a IB3 i ha demanat la compareixença al Parlament del director general de l’ens perquè expliqui per quin motiu el gestiona en contra dels criteris professionals.

La coalició considera que "IB3 contracta sectàriament, amb criteris polítics i no professionals", després que l'entitat pública rectificàs l'adjudicació dels serveis de correcció i assessorament lingüístic a Paraula en saber que l'empresa es basaria en l’aplicació del model lingüístic que preveu l’Estatut d’Autonomia i la Llei de Normalització Lingüística, d’acord amb els criteris de la UIB.

"El pitjor temor i potser el més probable és que IB3 hagi declarat desert el concurs per així ara contractar a dit, com és la seva autèntica vocació i voluntat", manifesta el diputat menorquinista Nel Martí.

En aquest mateix sentit, la diputada Fina Santiago es demana si també “el director general ha rebut ordres per part del Govern per tal d’arreglar el concurs en favor d’una altra empresa”, tal i com s'ha fet en el passat, segons es desprèn de les informacions d'aquests dies sobre la concessió de la construcció de Son Espases.

"Aquest govern gestiona IB3 amb les creences ideològiques del PP en comptes de fer-ho amb criteris professionals i científics. Amb aquesta lògica, Bauzá podria voler contractar astròlegs supersticiosos, en lloc de meteoròlegs, com a homes o dones del temps", conclou Martí.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris