cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
25°

Francina Armengol i Pedro Sánchez es comprometen amb el “canvi a Balears”

Pedro Sánchez i Francina Armengol durant la reunió que han mantingut aquest dissabte.

PSIB

Francina Armengol, secretària general del PSIB, s'ha reunit aquest dissabte amb Pedro Sánchez, nou secretari general electe del PSOE. Els dos dirigents socialistes s'han compromès a treballar pel “canvi a Balears” a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques.

La trobada entre Armengol i Sánchez s'ha produït durant la celebració del congrés del PSC a La Fraga de l'Hospitalet, que ha servit per elegir Miquel Iceta com a nou secretari general dels socialistes catalans.

En sortir de la trobada, Armengol ha destacat “la força, la Il·lusió i la tranquil·litat” que li ha transmès Sánchez, de qui no ha dubtat en albirar que “ho farà molt bé” al capdavant de la cúpula socialista. El secretari electe haurà de ser confirmat en el càrrec durant el Congrés Extraordinari del PSOE que es celebrarà a Madrid la setmana que ve.

Armengol ha demanat Sánchez “tot el suport del PSOE per plantejar un programa electoral a tots els ciutadans de les Illes i poder fer possible el canvi el maig de 2015”. En aquest sentit, la socialista ha obtingut de Sánchez “el compromís de què estarà molt present a Balears, hi vindrà molt, entenent que el nostre territori és insular, amb 4 illes que representen 4 pobles amb diferències entre uns i altres”.

La dirigent del PSIB ha assegurat que el nou líder estatal “coneix molt bé algunes singularitats de Balears com són les diferències que arrosseguem amb el finançament o les qüestions sobre la insularitat que ens provoquen problemes de competitivitat”. La socialista, finalment, ha destacat el compromís de Sánchez en “la lluita frontal en contra de la corrupció”.

Congrés Extraordinari
D'altra banda, els socialistes de Mallorca ha elegit aquest dissabte els 10 delegats que assistiran al Congrés Extraordinari del partit a Madrid. Els representants dels socialistes mallorquins seran: Sílvia Cano, Francesc Miralles, Susanna Moll, Manuel Fernández, Carmen Palomino, Óscar Cereijo, Laura Abril, Xavier Ramis, Rosa Maria Bestard i Martí Garcies. Els suplents seran Pablo Martín, Paula Ginard i Marga Portells.

Sílvia Cano, secretària general dels socialistes de Mallorca, ha destacat que “el socialisme és sempre transformador”. “Veig un futur d'esquerres, ara ens toca construir-lo”, ha assegurat Cano, qui ha destacat que els processos de democràcia interna situen el seu partit en “l'avantguarda” política.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris