nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
22°

El Govern subhastarà tres immobles per un preu mínim de 2,9 milions d'euros

5531

Un dels locals que el Govern treu a subhasta pública es troba situat al carrer Setze de juliol del Polígon de Son Castelló de Palma.

A.S.

El Govern Bauzá, a través de la Conselleria d'Hisenda i Pressuposts, ha tret a subhasta pública, per un preu mínim de venda de 2,9 milions d'euros, tres immobles públics que no considera “necessaris” per a la prestació d'algun servei a la ciutadania.

La Direcció General del Tresor i Política Financera ha explicat que aquesta mesura ha estat adoptada en el marc de la seva política d'obtenir “liquiditat” per la via de vendre els béns desocupats i que no es consideren necessaris imprescindibles.

Un d'aquests immobles és un local situat al carrer Cedaceros de Madrid, de 216 metres quadrats de superfície construïda i registrada, amb una plaça d'aparcament. Surt per un preu mínim de venda de 877.793,72 euros.

L'altre és una nau industrial de 300 metres quadrats situada a l'Avinguda Setze de juliol, en el Polígon de Son Castelló de Palma. El preu mínim de sortida és de 288.492,32 euros.

També surt a subhasta l'alberg juvenil de la Platja de Palma, de més de 1.000 metres quadrats, situat al carrer de la Costa Brava de Can Pastilla, per un preu mínim d'1,7 milions d'euros. En els tres casos, les persones interessades poden realitzar les seves ofertes fins al dia 16 de juliol.

Residència de Sant Antoni
D'altra banda, el Govern Bauzá ha publicat aquest dissabte passat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) el plec del concurs per a la gestió de la residència i el centre de dia per a persones dependents de Sant Antoni a Eivissa, així com de l'explotació de la bugaderia situada a les instal·lacions, com a centre especial d'ocupació.

Al plec de condicions es preveu la gestió de les 70 places residencials públiques, a més de l'arrendament de 24 places residencials i 20 de centre de dia en el mateix centre, i en aquests dos últims casos l'adjudicatària les gestionarà de forma privada.

Així, les 70 places públiques estaran finançades pel Govern, mentre que per a les 24 restants, les 20 diürnes i la bugaderia, seran els adjudicataris que hauran d'abonar un lloguer a les arques públiques. L'obertura del centre es farà de forma progressiva a partir del pròxim mes de desembre fins al mes d'abril de 2015.

La Conselleria de Familia i Serveis Socials exigirà a l'adjudicatària una sèrie de serveis obligatoris entre els quals es troba l'allotjament, la manutenció, l'acollida i convivència, l'atenció personal en les activitats de la vida diària, els hàbits d'autonomia i la dinamització sociocultural. D'altra banda, s'estableixen unes penalitzacions restrictives, superiors a les previstes legalment, en cas d'incompliment de les condicions del contracte.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sarenaler de la banda de Son Sunyer, fa mes de 6 anys

L'alberg juvenil de la Platja de Palma (i el carrer de la Costa Brava) és a Sometimes, no a Can Pastilla.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris