nubes dispersas
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
27°

L'Assemblea de Docents alerta del "pacte trampa" per dividir el sector educatiu

Signatura del Pacte d'Estabilitat d'aquest dijous.

Conselleria d'Educació

L'Assemblea de Docents ha alertat en un comunicat que el Pacte d'Estabilitat d'interins que l'STEI-i i Anpe han signat aquest dijous és un “pacte trampa” i asseguren que “és un error estratègic i una foto de regal per una consellera que ha mostrat de sobres la seva ineptitud”.

Els docents alerten que la signatura de l'acord només per part d'alguns sindicats (STEI-i i Anpe) “ultrapassarà una línia que dinamitaria la unitat d'acció en un moment molt delicat de màxim conflicte i tensió”.

I afegeixen que “el que no es pot acceptar de cap manera és que es vinculi a forma de xantatge la signatura del pacte d'estabilitat amb qüestions sociolaborals relacionades amb la vaga”.

Fins ara sempre “hem estat ferms defensors de la unitat d'acció, i les nostres declaracions i comunicats sempre han fet èmfasi en què no s'havia de caure en el parany que ens posava la Conselleria amb els seus intents de dividir el col·lectiu”, recorden des de l'Assemblea.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Llinquer, fa mes de 6 anys

Em vaig donar de baixa de l'STEI durant el primer trimestre, quan el sindicat donà suport a l'estratègia de votar als claustres en contra de les PGA. Ara crec que toca que els sindicats vagin recuperant la independència perduda en favor de l'Assemblea de Docents, que va camí de convertir-se en un lobby corporativista que té com a ecosistema la confrontació sistemàtica.
El país l'hem construït a través de moltes sensibilitats i també a base de cessions i pragmatisme en moments concrets. Ara fem veure que som una pinya de color verd i en realitat fem el joc als enemics de la nostra llengua i la nostra terra.
"Dividir el sector educatiu", diuen? El primer agent separador és l'Assemblea, que promou que es posi contra les cordes els equips directius al final del curs i que bloqueja els centres.
Esper que se'ls acabi aviat, aquesta trola.

Valoració:-4menosmas
Per Pere, fa mes de 6 anys

Intent veure en la posició de l'STEI un trencament amb els comitès de vaga... però no ho aconseguesc:
http://www.stei-i.org/cat/index.php?option=com_content&task=view&id=4524&Itemid=127

Valoració:0menosmas
Per Miquelet, fa mes de 6 anys

Totalment d'acord amb el que diu jbm. Crec que la lluita ha de continuar però la signatura del pacte no es cap victoria de la Conselleria. Pel que se, tot el que tengui que veure amb les millores de les condicions sociolaborals les han de negociar amb els comitès de vaga. Crec que hi ha gent que encara que demana diàleg sols els interessa la confrontació.
Deixem les batalles entre els docents i lluitem per aconseguir el millor. De moment, ben fet STEI

Valoració:-4menosmas
Per jbm, fa mes de 6 anys

Per tot allò que he pogut anar sabent d'aquest pacte d'estabilitat d'interins, no només no és cap error de l'STEI ans que tenen el mèrit d'haver aconseguit tirar envant un acord que els interins necessitaven sense haver cedit gens ni mica davant la conselleria d'educació en relació a lo del TIL, i, a més, de manera democràtica i assembleària. Enhorabona STEI.
També enhorabona STEI per haver guanyat el plet slobre l'anomenament d'inspectors, gran triomf del qual aquests nombrosos anti-stei no diuen res.

Valoració:1menosmas
Per Jordi 69, fa mes de 6 anys

Aquesta opinió l'han decidit en Assemblea o són els quatre (Iñaki, Guillem, Marina...) que controlen l'Assemblea el que opinen això.

Valoració:-1menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 6 anys

pancatalanismo(STEI)=fascismo

Valoració:-11menosmas
Per Ja ho val!, fa mes de 6 anys

Si aquests del PP tenguéssin la mateixa inteligència per dur a terme politiques constructives, que per fer maldats i destruïr tot el que toquen, seriem el país més cult del món i econòmicament ens situariem per davant d´Alemanya. Però tan sols son vius per fer dolenties i per enverinar l´ambient i el medi-ambient.

Valoració:14menosmas
Per bernadet, fa mes de 6 anys

L'STEI enfrontat a la fantasmagòrica "Assemblea"? Renou de sabres entre ultres. Vaig a agafar una cadira per seure i contemplar a pler l'espectacle.

Valoració:-11menosmas
Per jenny, fa mes de 6 anys

CAGADA DE L'STEI!

Valoració:16menosmas
Per adiccions, fa mes de 6 anys

les drogues i l´alcohol fan molt de mal a la societat , anestesien a la població , alteren les prioritats , no permeten que la persona sigui un esser social i politic, la funció d ela ciutat es compartir i fer de un poble més ric amb recursos, diversitat i benestar económic i social .
L´heroina als anys 80 va provocar problemes socials creus perque la persona que consumia heroina generaba una nova i primera prioritat consumir heroina per sentirse bé , el problema efecte ràpid i fugaç , una vegada que o feia pensava en tornar-ho fer , això consumia temps doblers i recursos , erala seva finalitat vital - roba o fer feina per tenir doblers i consumir manipular i engana a la gent per consumir , i si vaig en gent serà per consumir .
Necesitam bons programes de prevenció , per evitar que la gent caigui a les xarxes de la droga i de les adiccions , per tant necessitam educació en valors , universals - respecte , pluralitat , solidaritat , disciplina ,...

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris