cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 19°
18°

Claustre extraordinari avui a l'IES Francesc de Borja Moll per rebutjar el nou equip directiu

Imatge d'un dels cursos de PQPI que es fan a l'IES Francesc de Borja Moll.

M.A.CA

El professorat de l’IES Francesc de Borja Moll de Palma convoca un claustre extraordinari avui per rebutjar la candidatura a director de Juan José Rey Porca.

Els professors de l'IES Francesc de Borja Moll, que a hores d’ara encara no coneixen qui formarà part del nou equip directiu del centre, han sol·licitat la convocatòria d’un claustre extraordinari a les 11.30 hores. "Davant d’un equip directiu aliè al centre i totalment desconeixedor de les característiques del seu alumnat", el professorat vol expressar el seu rebuig a un projecte que no s’adequa a la realitat del centre i del seu alumnat, i a un candidat a la direcció mateix que ha demostrat haver faltat a la veritat durant el procés de selecció.

Així mateix, volen remarcar que el procés de selecció ha sigut poc transparent i ple d’irregularitats, i per aquest motiu demanen novament la retirada del projecte Juan José Rey Porca i reiteren que ja hi ha un equip experimentat del mateix Centre disposat a fer feina immediatament.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per per a Bernadet, fa mes de 6 anys

Molt bé Bernadet, te veig informat i desinformat.

Clar que ho DEMANA el claustre i ho CONVOCA el director. Curiosament a l'IES de la notícia es va fer així, per tant, t'agradi o no va ser un CLAUSTRE ;-)

Valoració:1menosmas
Per bernadet, fa mes de 6 anys

Un terç demana la convocatòria d'un claustre al director, que és qui finalment el convoca. Si els mestres es reuneixen sense convocatòria formal, no hi ha claustre.
I qui n'escriu l'acta, d'aquest claustre imaginari, si tampoc no hi ha secretari o el secretari també es rebutja com a part de l'equip directiu?
A prendre el pèl a un altre.

Valoració:-1menosmas
Per A Bernadet, fa mes de 6 anys

Mira't la normativa Bernadet. 1/3 del professorat pot demanar un claustre. I sí, era claustre no una reunió informativa.

Valoració:2menosmas
Per bernadet, fa mes de 6 anys

Només el director pot convocar un claustre. Així que es tracta d'una reunió informal i els seus acords no tenen cap pes.

Valoració:0menosmas
Per I doncs, fa mes de 6 anys

Un bon institut com el Francesc de Borja Moll, es mereix un bon director.

Valoració:6menosmas
Per maria, fa mes de 6 anys

Ànims als professors, no afluixeu. Es volen carregar la democracia dins i fora de les escoles.
Tot el meu suport!!
Docent procupada.

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris