nubes rotas
  • Màx: 13°
  • Mín: 12°
12°

El Govern penja al web una foto de Bauzá i l'alumna que denuncià el director de l'IES Marratxí

Imatge de la nota de premsa penjada al web de CAIB.

30-06-2014

Els responsables de la imatge del president del Govern, José Ramón Bauzá, i encarregats de la web de l'executiu www.caib.es han optat per penjar entre les instantànies d'un acte al qual ha assistit el popular aquest dilluns, una imatge d'ell amb l'alumna que denuncià al director de l'IES Marratxí.

La jove, també presidenta de l'Associació Lliure d'Estudiants, ha assistit com a públic a un acte entre els quals també hi havia just al seu costat el president de la Fundació Nacional Círculo Balear (FNCB), Jorge Campos.

A la fotografia penjada a la nota de premsa hi apareix un peu de foto on es pot llegir “El president Bauzá conversant amb una assistent a l'acte”. La resta d'imatges penjades mostren la taula presidencial de l'acte que ha comptat amb la presència del president de Canàries, Paulino Rivero.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Bah!, fa mes de 5 anys

Per jo, com si a aqueixa web es penja una foto d´Es Garriguer amb un tanga de leopard. No la miro per rès.

Valoración:6menosmas
Per mallorquín, fa mes de 5 anys

seguramente a los CATetos les gustaría más una foto de Kaime Sastre sentado en las rodillas del Presidente...

Valoración:-1menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 5 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (4-7-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoración:6menosmas
Per Mallorquin, fa mes de 5 anys

Viva la asociacion de estudiantes libres!
Contra el sectarismo y adoctrinamiento nazionalistas en nuestras escuelas!

Valoración:-4menosmas
Per tomeu, fa mes de 5 anys

Com dirien.
Dios los cria y ellos se juntan.
I ja es veu, de vergonya en vergonya.
Ara que si en tinguesin faria estona que els hauria caigut,

Valoración:23menosmas
Per Es vèia venir, fa mes de 5 anys

Ja es vèia de lluny que tot això era una comèdia! Ella regala la seva beca a una altra alumna per fer-se popular, a canvi reb el doble de deblers pels seus estudis i amb una imatge de nina inteligent i bona persona, tiren una camionada de fems sobre la cultura del nostre poble.

Valoración:24menosmas
Per Preu per preu, fa mes de 5 anys

El professor Jaume Sastre també va ser al mateix acte i el president no es va retratar amb ell. Ni penjaren cap foto que hi sortís a la www caib.es. En canvi el president de Canàries, sí va parlar amb ell. Punts per avall d'en Bauçà altre cop.
Aquesta nina, encara que no posi el seu nom, tothom sap qui és i de quin peu se calça (malgrat el seu 9'8) i quins són els seus contactes (Campos i cia). No heu de trobar extrany que se'n facin comentaris. I de la seva mamà també. No es volen fer notar, tant l'una com l'altra? Idò, de què es queixen alguns?

Valoración:25menosmas
Per Tomppa, fa mes de 5 anys

Quan la gent vota feixistes espanyols amb majoria absoluta, tenen problemes de feixisme i espanyolisme profund ... feu-los fora a manera mes fort possible o calleu.

Valoración:31menosmas
Per Ara controlau ses fotos que se fan i se penjen?, fa mes de 5 anys

Si aquesta al.lota estava a s'acte, per què no ha de poder surtir una foto d'ella, si ni tan sols diuen es nom per no fer cap publicitat. Vos estau obsessionant amb això, vaja falta de rigor periodístic

Valoración:-39menosmas
Per xim, fa mes de 5 anys

En Lorenso Huguito de la UIB també s'hi ha fet fotos amb aquesta... i mig equip rectoral....

Valoración:-17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris