nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Inspectors d'Educació: “S'ha posat en perill la llibertat d'expressió amb determinades instruccions”

Rios, Bar i Carrió, aquest dimarts durant la roda de premsa a UGT.

C.P.

L'Associació d'Inspectors d'Educació de les Illes Balears (Adide) ha assegurat aquest dimarts durant la presentació de la seva nova Junta Directiva, que des de la Conselleria d'Educació “s'ha posat en perill la llibertat d'expressió amb determinades instruccions”. Així ho ha assegurat el nou president d'Adide, José Manuel Bar.

Bar ha posat com exemple que abans que existís la Llei de Símbols, Educació els encarregà que els inspectors retiressin els llaços quadribarrats, si bé els funcionaris s'hi negaren al no existir cap normativa que així ho exigís. El dret de vaga és un altra dels drets que no s'ha respectat “perquè s'han establert uns serveis mínims sense precedents”. Amb tot, Bar demanat “seny” als governants a qui ha assegurat que quan s'hi reuneixin “els hi direm tot per lleialtat institucional”.

Sobre el conflicte educatiu el president d'Adide ha assegurat que “des de l'inici de la democràcia no recordàvem un curs tan convuls”. I ha afegit que “el model de col·laboració amb que treballàvem amb la Conselleria s'ha trencat des de fa ja tres anys”.

Sobre el Decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL), Bar n'ha destacat “la precipitació i l'hostilitat amb què s'ha aplicat, en relació al model que coneixem”. I Pere Carrió, també la Junta ha confirmat que “ el TIL no s'aplica com diu la Conselleria. En tenen un desconeixement de a quants centres ho tenen normalitzat” i ha afegit que amb l'aplicació a més nivells del TIL el pròxim curs, “tornarà a passar el mateix que enguany”.

Pere Rios, membre de la Junta Directiva, ha destacat ha assegurat que “els inspectors no participaren en incoar els expedients dels directors de Menorca i que això ja és cosa de la Conselleria”.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Pau Vidal, fa mes de 7 anys

Tots els que formam part de la comunitat educativa més o manco ens coneixem... L'antic president de l'associació d'inspectors, el sr. Rios, quan varen fotre a fora a 17 dels seus companys no va moure un dit (encara no estava jubilat...) Ara va de Cid Campeador... Patétic... Tots sabem de que va aquest "senyor". Enhora bona als altres dos de la foto. Ànims i força.

Valoració:0menosmas
Per Pau Vidal, fa mes de 7 anys

Tots els que formam part de la comunitat educativa més o manco ens coneixem... L'antic president de l'associació d'inspectors, el sr. Rios, quan varen fotre a fora a 17 dels seus companys no va moure un dit (encara no estava jubilat...) Ara va de Cid Campeador... Patétic... Tots sabem de que va aquest "senyor". Enhora bona als altres dos de la foto. Ànims i força.

Valoració:0menosmas
Per Puigmajor, fa mes de 7 anys

Al mateix temps que tota la comunitat educativa, la Inspecció també ho està passant malament amb tot el panorama que ha ocasionat el conflicte educatiu i ha patit en carn pròpia les decisions de la Conselleria. ADIDE ja havia demanat fa mesos seny i consens sobre tot això sense que li fessin cas com no el fan a ningú. Ara estam a final d'un curs caòtic i a punt de preparar el que vindrà i potser és un bon moment per a tornar-ho intentar. Si la Conselleria entén aquesta crida la cosa pot no empitjorar més.

Valoració:2menosmas
Per Preu per preu, fa mes de 7 anys

Sí és veritat, ens convendria que els escoltassin, però desig que no sigui massa tard. Això que diuen ara, i més coses que s'han deixat dins del tinter, ho havien d'haver dit fa molts de mesos, repetir-ho una i una altra vegada hauria fet falta. Ara ja els han putejat de mala manera. A veure que és el valent que els planta cara a la colla d'arreplegats de la Conselleria. Perquè en Ríos i en Carrió estan jubilatss, però esperau a veure en Bar, que està en actiu, si no li faran pagar el que va dir ahir. Ja ens ho direu, si l'aparten o l'expedienten. I els altres que estau en actiu i no piulen?

Valoració:5menosmas
Per Puigmajor, fa mes de 7 anys

L'inspector d'enmig està en actiu i és el president d'ADIDE; José M. Bar. Evidentment tothom que té un sou que depèn dels superiors contreu un risc si parla malament d'ells. La por és normal. Dit això, la majoria d'inspectors i inspectores en actiu donen suport a aquesta roda de premsa i al contingut d'aquest manifest. Agraim la difusió.

Valoració:9menosmas
Per ARROM, fa mes de 7 anys

Enhorabona inspectors, cal denunciar les maifetas d,aquest govern- calamardo i antica...., sou uns grollers mentals

Valoració:21menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 7 anys

Lo que les pasa a estos es que vivian mejor en la época del Pacto, ya que las instrucciones no estaban en peligro porque en esa época si que imponian el régimen educativo catalanista.

Valoració:-9menosmas
Per calamardo gonzalez, fa mes de 7 anys

Això són tres inspectors ressentits, sobretot en Pere Rios d´ençà que no volgueren a la seva dona de directora de Sta Maria. "Se te ve el plumero Pedrito"

Valoració:-32menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 7 anys

La persona del mig de la foto, no la conec, però els altres dos, són inspectors jubilats, per això parlen, pel fet d'estar jubilats. A mi m'agradaria sentir el que diuen els que estan en actiu. No diuen RES. Sabeu per què? Perquè estam morts de por, amenaçats i amb una espasa damunt del cap. Això és normal en un estat de dret?

Valoració:44menosmas
Per Ropit, fa mes de 7 anys

El ma, me, mi, mo, mu de la Pedagogia i el sentit comú, ja diuen que els Plans d'Educació els han de planificar els Docents i no els polítics, com passa en qualsevol activitat normal.
Els professionals són els que coneixen l'assumpte.

Valoració:52menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris