nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

El Festival Internacional de Teresetes es consolida a la part forana

Organitzadors i artistes, durant la presentació del Festival aquest divendres a la plaça Pes de Sa Palla de Palma.

Xisca Comas

El Festival Internacional de Teresetes es consolida a la part forana incorporant en la seva 16a edició dos nous municipis, Santanyí i Andratx. Al primer es podrà veure l'espectacle Guyi-Guyi de Periferia Teatro i al segon, Les històries de Pulcinella de Teatro delle Guarattelle i també, Oiaraki, el castell dels ocells de Binixiflat.

La directora del Festival, Aina Maria Gimeno, ha explicat que del 14 al 18 de maig, tant a Palma com a catorze municipis de l'illa es podrà gaudir del teatre de teresetes adreçat tant a un públic infantil i juvenil, com d'adults. Per als més grans els espectacles que inclou la programació són La lletra “i”, El intrépido viaje de un hombre y un pez i Tra.

El programa d'enguany inclou onze companyies tant internacionals (Polònia, Brasil, Itàlia) com de la península (dues de Múrcia i Castella i Lleó), així com de Mallorca (cinc companyies). En total hi haurà 67 actuacions (33 a Palma i 34 als municipis).

Entre les novetats d'enguany cal destacar la convidada que ha fet l'organització al crític de titelles, Xesc Martínez, perquè doni a conèixer el Festival a la publicació Titirinet on escriu.

Teresetes per a tots
Aquest Festival nascut el 1999 a Mallorca també comptarà per tercer any amb el programa “Teresetes i discapacitat” que servirà per fer arribar aquest gènere teatral als centres d'Aspace, Joan XXIII i Mater.

Pitjau aquí per descarregar el programa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris