muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

L'Assemblea de Docents acusa Camps d'intentar desacreditar la vaga

Jaume March, director de l'IES Marratxí, durant la seva intervenció a l'Assemblea de Docent celebrada dilluns passat a Petra.

Pere Bota

L'Assemblea de Docents de Balears ha acusat Joana Maria Camps, consellera d'Educació, d'“intoxicar” i intentar desacreditar la jornada de vaga convocada per al pròxim 7 de gener, en assegurar que una "vaga per solidaritat" està prohibida. L'aturada està convocada per protestar contra l'obertura d'un expedient disciplinari a Jaume March, director de l'IES Marratxí.

El comitè de vaga de l'assemblea considera que “davant de la falta d'arguments” el Govern “torna a recórrer al descrèdit com a arma” per desanimar els docents a no seguir la convocatòria d'aturada.

Segons els docents, les afirmacions de la consellera sobre la possible il·legalitat de la convocatòria del dia 7, per tractar-se d'una vaga de solidaritat, “responen a la campanya d'intoxicació que el Govern ha estat realitzant des de setembre”.  

L'assemblea ha recordat que diferents responsables de la Conselleria han qualificat la vaga indefinida que es va convocar a començaments de curs com a “política”, sabent que aquest tipus de vagues són il·legals, però no ho van denunciar davant dels tribunals perquè “no hi ha arguments que avalin l'esmentada acusació”.

El comitè de vaga reclama a Camps que si considera la convocatòria il·legal, “ho denunciï als jutjats”, o bé que faci un esforç per avançar “en una solució del conflicte que manté amb els docents”.

Reivindicació laboral
L'Assemblea de Docents de les Balears ha recalcat que la convocatòria de vaga del dia 7 de gener “se sosté sobre reivindicacions laborals i professionals” i en el fet que la situació ha empitjorat des que la vaga indefinida iniciada el 16 de setembre es va desactivar l'octubre.

“Estam pitjor que el setembre: llei de símbols aprovada, un nou expedient i amenaces per part del secretari autonòmic d'Educació, bloqueig de la contractació d'interins, pròrroga de la congelació de complements salarials, acomiadaments a l'escola concertada vinculats amb la vaga...”, assenyala l'assemblea.

El comitè ha recordat que, en reincorporar-se a les aules el passat 7 d'octubre, van alertar que l'obertura de qualsevol nou expedient sancionador cap a un docent per la protesta contra el TIL “reactivaria la vaga”. Segons els convocants, l'aturada s'inscriu “en aquestes reivindicacions que continuen vigents” i en l'esmentada advertència sobre les sancions a docents.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per De llògica, fa mes de 7 anys

A veure, una pregunta: I com sabeu que els docents adoctrinen als alumnes, si els vostros fills van a la escola concertada, no sou mestres, ni els heu vist mai fer classe?. Jo crec que els adoctrinats sou voltros, perque heu anat a un lloc on no haurieu d´ anar, i vos han "inflat el cap" amb mentides contra el vostre propi Poble.

Valoració:3menosmas
Per Paulos, fa mes de 7 anys

Que pinta la bandera en la foto?. A sí! son adoctrinadores que les importa un rábano la educación. Pancatalanismo puro y duro, fascismo de banderola.

Valoració:0menosmas
Per El Pensador, fa mes de 7 anys

I com així aquesta gent diu que a les escoles públiques els mestres adoctrinen els nins, si els seus fills estudien a la concertada i no son mestres ni ho han estat mai?. Tal volta siguin que han anat on no haurien i els han adoctrinat a ells, amb mentides i falsos testimonis.

Valoració:6menosmas
Per Per Guiem, fa mes de 7 anys

Quina casualitat o poca imaginació , que per a rebatre uns arguments només pots utilitzar les mateixes paraules. Quants anys fa que no has trepijat una escola ? Veig que com els teus sempre parlau del que no sabeu.Repetesc per si no ho has entes: imposar, prohibir, castigar. Saps qui ho fa ? No cal ser molt viu per saber qui ho pot fer i ho fa. Ho ets ???

Valoració:11menosmas
Per Xesc, fa mes de 7 anys

La imposició de la llengua pròpia del país és la cosa més normal del món; allò que és ben anormal és que s'imposi una llengua forastera. Pensa, "Guiem".

Valoració:16menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 7 anys

@Pro: idò si, igual que el seu cap en Baussà. Què és pot esperar de feixistes?

Que una cosa és la dreta, i una altra el PP, hereus directes de ja sabem què.

Valoració:14menosmas
Per Guiem, fa mes de 7 anys

Es docents (adoctrinadors) només coneixen tres paraules... Imposar (es català), prohibir (es castellà) i castigar (als que volen cumplir la llei). De parlar, negociar, escoltar, pensar, debatre, ... ni tan sols saben que estan al diccionari.

Valoració:-37menosmas
Per Pro, fa mes de 7 anys

La camps, " ni tan sols senyora ", només coneix tres paraules, imposar, prohibir i castigar, i son els resultats del seu "trepitja".De parlar, negociar, escoltar, pensar, debatre, ... ni tan sols sap que estan al diccionari.

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris