algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Balears Vida afirma que no defallirà fins «l'abolició completa» de l'avortament

L'associació ultraconservadora Balears Vida ha afirmat avui que «en cap moment» ha donat suport a una reforma de la llei de l'avortament en els termes proposats pel Govern central, i assegura que «no defallirà en la seva obstinació fins a la completa abolició».

En un comunicat, l'entitat provida considera «positiu» que l'avortament torni a ser un delicte i sosté que, quan és un «dret» de la dona, la vida del concebut queda «totalment desprotegida». També és partidària que es reguli l'objecció de consciència i que les menors no puguin avortar sense el consentiment dels seus pares.

No obstant això, Balears Vida no comparteix la idea que si l'avortament deixa de ser un «dret», es mantingui la seva pràctica en el sistema públic de salut, «obligant» a tots els contribuents a pagar un «delicte». També critica que la llei del Govern afirmi que no considera la vida concebuda com un «bé absolut i defensi el dret a delinquir de la dona, que queda sempre immune i passa a ser sempre una víctima, deixant-la encara més sola davant l'avortament».

«En la pràctica -manté aquesta associació- la vida del concebut queda tan desprotegida com abans i, en realitat, l'ésser humà no nat és l'únic que sempre és víctima i la dona és la qual prendrà la iniciativa d'acabar amb la seva vida». Finalment, Balears Vida lamenta que es mantingui el supòsit de «malaltia psíquica de la mare; aquest supòsit donarà cabuda a practicar l'avortament als nins que vénen amb malalties no incompatibles amb la vida, com és el cas de la síndrome de Down».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris