bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Esperança Marí rebutja el «tractament discriminatori» que rep Eivissa en els comptes d'Educació

2680

La diputada eivissenca Esperança Marí intervé al ple del Parlament.

Anabel Gil.

La diputada republicana del PSOE-Pacte per Eivissa en el Parlament, Esperança Marí, ha considerat «clarament discriminatori» el tractament que rebrà Eivissa en els pressuposts d'Educació per 2014 i així, ha assegurat que el PP «ha votat en contra de la partida per a la posada en marxa del centre d'educació agrària i ambiental Can Marines, o per a la UTE per a atendre els nins escolaritzats amb problemes de salut mental».

Segons Marí, amb el seu vot «els diputats del PP han demostrat una vegada més el seu interès per l'Educació i per Eivissa». Així, la diputada ha assegurat que els pressuposts d'Educació per a 2014 «són insuficients perquè no cobreixen els mínims perquè el sistema educatiu a Balears pugui funcionar amb un mínim de normalitat».

Ha considerat, a més, que «no només es tracta de falta de doblers, ni dels efectes de la crisi, sinó del pèssim finançament de Balears i de les despeses inútils per part de l'Estat. «Com ja hem apuntat en anteriors ocasions, per al Govern, l'Educació no és una prioritat i els pressuposts ho demostren».

Marí també ha esmentat que les partides per a Educació «deixen en mala posició als sectors més desfavorits de l'alumnat de les nostres illes» i ha recordat que diversos informes, com PISA, «posen de manifest que la variable fonamental a l'hora d'analitzar els mals resultats educatius és la social i per tant, resulten elements imprescindibles per a millorar els resultats».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris