algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

El PP de Mallorca vol transmetre “proximitat” als ciutadans

2539

Els representants del PP de Mallorca durant la darrera reunió de la Junta Insular del partit.

PP

El PP de Mallorca ha realitzat aquesta setmana la seva Junta Insular ordinària en la qual es va valorar positivament la feina realitzada per les juntes locals. Jeroni Salom, president de la formació a l'Illa, assegurà que les juntes locals són un pilar molt important per a un partit que es defineix com "municipalista, proper als ciutadans i a la seva gent " i que "gràcies a això avui tenim un gran partit".

El president insular manifestà que cal “transmetre proximitat als ciutadans”, de manera que aquests “se sentin acompanyats”. "És molt important conèixer les inquietuds, les preocupacions i les necessitats de tots els ciutadans i la millor manera de conèixer és treballar a peu de carrer" i "aquesta és la tasca que fan cadascuna de les juntes i cal agrair-ho".

D'altra banda, Salom posà de relleu la importància de les pròximes eleccions europees que se celebraran al maig. Així, asseverà que "com a ciutadans europeus, els mallorquins hem de participar directament en el projecte europeu a través dels pròxims comicis". En aquest sentit, posà èmfasi que les decisions que es prenen a Brussel·les ens afecten directament i és per això que "tenim el dret i l'obligació de decidir qui ha de representar i defensar millor els assumptes que afecten les illes".

Balanç del Consell de Mallorca
Per part seva, Maria Salom, presidenta del Consell Insular de Mallorca, va intervenir per donar compte de l'activitat que s'ha dut a terme durant aquests últims mesos al Govern insular.

La presidenta es va mostrar “molt satisfeta” després de la reunió de dimarts passat, en la qual es va acordar un nou sistema de finançament que millorarà en 32,5 milions els recursos d'aquestes institucions.

Segons explicà Salom, l'acord, dut a terme pel Govern i tots els consells insulars, permetrà que l'estructura financera de les institucions illenques sigui constant i que puguin gestionar els seus propis pressupostos. La presidenta qualificà, en la línia de les paraules de Bauzá, la posada en marxa de la Llei de Finançament dels Consells insulars com un “fet històric”.

A la reunió assistiren, entre d'altres, Miquel Vidal, secretari general del PP Balear, els consellers del Consell mallorquí i nombrosos batles i regidors de la Part Forana.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa mes de 7 anys

Encara més "proximitat"? O no troben, aquests sapastres, que ja els tenim prou i massa "aproximats". Això voldrien ells: ficar-se dins ca nostra fins al darrer racó del celler.

A propòsit, avui que es fresc he anat per vila a fer un parell de feines i he vist, de lluny, un escabotell de personatges que conec prou i massa. Hi havia càmeres que els filmaven. M'he returat per no haver de passar entre ells i els filmadors i m'han dir, amb una mitja reverència, "Passa, Tià, passa". He anat a voltar per darrere els de les càmeres tot dient-los: no vull que em filmeu; no vull que ningú em puga relacionar amb vosaltres".

M'ha fet l'efecte que feien cara esmussa.

Ara és l'hora, d'"aproximar-se". Quan han cagat ploren? Sobretot que tals eren tals són i encara desitgen cagar molt més.

Com deim els pagesos, "jo et conec, herbeta, que ets moraduix". A mi no vos hi "aproximareu": massa mal ens heu fet, ja.

Valoració:7menosmas
Per Un de tants, fa mes de 7 anys

Ho diuen el membres d'un govern que passarà a la història com el que ha estat més allunyat de la societat, el que ha causat més descontent a la ciutadania i el que ha aconseguit que tots els sectors productius estiguin mobilitzats.

Valoració:5menosmas
Per Solleric, fa mes de 7 anys

I aquesta proximitat és amb cordó policial per enmig o sense?
UnPerAqui, no sé com de bona pot esser la propaganda però que tenen un públic extremadament beneit ho deixar més que clar la seva majoria absoluta i que encara estigui ple d'indiots donant la culpa de tots als mals de les Illes al pancatalanisme en lloc de mirar cap a la megalomania constructiva del PP amb el robatori massiu inclòs i l'espoli sistemàtic ha que ens té submés el govern central amb la connivència del PP balear i el PSIB.

Valoració:6menosmas
Per Proximitat?, fa mes de 7 anys

Ara és hora, que es pet ja és fora!

Valoració:6menosmas
Per Albert, fa mes de 7 anys

El Pp es lamentable, pero lo más lamentable es que es la última barrera contra el fascismo pancatalanista revestido de izquierdismo progre, eso si subvencionado desde la metrópolis catalana.

Valoració:-1menosmas
Per UnPerAqui, fa mes de 7 anys

Proximitat? Beneit serà qui s'ho cregui! No ens fan ni cas quan sortim al carrer a protestar, els batles diuen que faran una cosa i llavors es reuneixen i en voten una altra... Molt bona haurà de ser la propaganda, i molt beneit el públic.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris