algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Educació prohibeix tornar a la feina als tres directors menorquins expedientats

La Conselleria els comunica que estan suspesos de sou i feina com a docents fins que es resolgui el seu expedient

Els directors expedientats arribant a la delegació d'Educació a Menorca el dia en què es donà a conéixer que els havien expedientat.

La Conselleria d'Educació ha notificat als tres directors de Menorca suspesos de sou i feina que no poden reincorporar-se al seu lloc de treball com a docents a l'inici del curs que ve, el pròxim 2 de setembre.

La Conselleria entén que la sanció afecta la seva condició d'empleats públics, i no l'antic càrrec en concret. Aquesta mesura es mantindrà fins que es resolgui l'expedient sancionador. La notificació s'ha fet arribar als tres docents després que ells mateixos haguessin demanat si es podien reincorporar al lloc de treball. Tanmateix, al departament de Joana Maria Camps neguen que hi hagi qualsevol novetat pel que fa a aquest tema.

Els directors dels Instituts Joan Ramis i Ramis, Cap de Llevant i Pasqual Calbó i Caldès, de Maó, varen ser suspesos de sou i feina el passat 31 de juliol per presentar objeccions a l'aplicació del Decret de tractament integrat de llengües (TIL) que ha engegat el Govern de José Ramón Bauzá.

Just en ser coneguda aquest dimecres la notícia, dins el col·lectiu docent menorquí s'engegà una campanya de suport als docents. En poques hores ja s'havien recollit prop d'un centenar de firmes, i durant el matí del dijous aquestes s'han enfilat fins a més de sis-centes. Passades les set-centes, el sistema ha començat a fallar, davant la gran quantitat de peticions rebudes.

El document, que ha estat disponible en línia, diu que "la suposada falta té a veure exclusivament amb el seu càrrec com a directors, en cap cas com a docents". S'insisteix en què "l'únic que han fet els directors ha estat respectar el paper del Consell Escolar i la representativitat de tots els sectors que hi són presents, raó per la qual es formula l'exigència que tornin "a les aules i als despatxos".

"Si ja no hi havia cap motiu per a la suspensió de la seva funció com a directors, està absolutament injustificat i és totalment inadmissible que també siguin suspesos en la seva feina com a professors d'aula", manté el text.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 7 anys

YA FALTA MENOS PARA EL COMIENZO DEL CURSO ESCOLAR, DONDE LAS NOVEDADES SERÁN HISTÓRICAS YA QUE LOS ALUMNOS TENDRÁN UN ÁMPLIO ABANICO EDUCATIVO, LO QUE LES BENEFICIARÁ EN EL FUTURO, PERO SOBRE TODO, EL SISTEMA EDUCATIVO INSULAR HA DADO ESTE PASO CON LIBERTAD, Y CON EL APOYO DE UNA MAYORIA SILENCIOSA, A PESAR DEL RUIDO DE UNA MINORIA INTRANSIGENTE.

Valoració:2menosmas
Per ben fet, fa mes de 7 anys

Ben fet. A la p... calle.

Valoració:-8menosmas
Per jo catalana, fa mes de 7 anys

Aquest mallorquí, el primer qe hauria de fer és aprendre a escriure , que fa mal als ulls veure (que no llegir) les seves faltes d'ortografia. O, que escrigui en el seu idioma (castellà).

Valoració:-24menosmas
Per Molt fàcil, fa mes de 7 anys

Qualsevol pare pot comprovar quins seran els resultats. Posau als vostres fills una película o una cançó en anglès, o els hi donau un text en anglès. Després els hi damanau que vos ho expliquin. Si ho fan enhorabona, els vostres fills sobreviuran al TIL. Si no ho fan, heu de saber que els vostres fills no aprendran res de, per exemple matemàtiques o el que es doni en anglès, i aleshores els vostres fills s'hauran sacrificat per la prepotència i caparrutia den Bauzá, na Camps i n'Estarellas.

Valoració:19menosmas
Per Patito feo, fa mes de 7 anys

Aquest Bartolomé quedarà retratat quan es publiqui que treballa (és un dir) a la Conselleria d'Educació...

Valoració:-6menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 7 anys

Ja no poden imposar-nos l'espanyol en aquest fòrum perquè no contestam ni valoram els comentaris en foraster; ni tan sols els llegim. Per a nosaltres aquest idioma, aquí, no és útil ni necessari; en canvi, el català és imprescindible per a Bart O'Lomé, mallorquín, emigrante, Biodramina, balear, etc., perquè han d'entrar al dBalears.cat i llegir en la nostra llengua per tal d'intentar de contaminar, després, el fòrum amb la seva llengua imperial; cosa que no aconsegueixen cada vegada que actuam com he dit al principi.

Valoració:10menosmas
Per Biodramina, fa mes de 7 anys

Me encanta cuando ciertos personajes invocan a la Constitución Española cuando la están repudiando y negando por otro lado.
Priceless.

Valoració:1menosmas
Per happy flowers, fa mes de 7 anys

sí, però començar amb garanties no vol dir amb normalitat ;)
per res enfadada! si els teus comentaris me diverteixen un munt!!!!

Valoració:-6menosmas
Per Un de tants, fa mes de 7 anys

Amb aquest govern res no es pot considerar normal començant per ells mateixos. I xerrant de garanties puc afirmar que res no està garantit amb aquests tipus al capdevant del govern començant per l'exercici de la mateixa democràcia.

Valoració:18menosmas
Per Bart O'Lomé, fa mes de 7 anys

Bien,bien.No se me enfaden.Pensaba que el empezar con normalidad indica que empiece con garantías,como todos los años. Faltan pocos días.Ya hablaremos.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris