cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
15°

L'Assemblea de Docents ja té un 25% de les signatures necessàries per tirar endavant la vaga

Aquesta setmana l'Assemblea ha recollit signatures a Palma.

Irene Humet

L'Assemblea de Docents de les Illes Balears ja compta amb un 25% de les signatures necessàries per tirar endavant la convocatòria de vaga.

Durant la jornada d'ahir es va fer el recompte dels primers fulls de signatures que s'han anat centralitzant. El resultat ha estat que en aquest moment disposen de prop de 1.000 signatures. Aquesta xifra ha estat valorada molt positivament des del Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents, doncs representa que en dues setmanes, a l'agost, en plena època de vacances, han obtingut aproximadament el 25% de les signatures que necessiten.

Aquesta mobilització del professorat que ha acudit als prop de 40 punts de recollida de signatures que s'han posat en marxa a diferents pobles és una mostra “de suport i de la representativitat de l'Assemblea de Docents”, asseguren en un comunicat.

D'altra banda, ahir mateix es va enviar un comunicat a tots els contactes (professorat) de l'Assemblea per a recordar-los que encara hi ha molts de fulls de diferents punts que no s'han fet arribar, amb signatures que no han pogut recomptar, i que encara hi ha punts de recollides en marxa.


Últims esforços

Així mateix, una altra valoració que es va fer ahir va ser la de la dificultat d'obtenir durant la setmana vinent la totalitat de les poc més de 4.000 signatures necessàries per poder convocar l'assemblea de votació de 30 d'agost. Per això, el Comitè de Vaga ha decidit prendre les següents mesures, seguint els acords que es van prendre a la darrera Assemblea de Docents de dia 30 de juliol:

1- Mantenir la convocatòria d'assemblea per dia 30 d'agost a les 19 h. a l'Auditori de Porreres. Aquesta assemblea serà molt important per planificar l'acció dels primers dies de setembre, i entre altres coses una ràpida recollida de signatures als centres una vegada iniciat el curs.

2- Mantenir l'acte de sopar a la fresca i concert obert i posada en marxa de la caixa de resistència, el mateix 30 d'agost a les 21 h. al Parc de n'Hereveta (Porreres). Volem que aquest acte sigui una mostra popular de suport als docents en lluita i de rebuig a la prepotència predemocràtica del Govern.

3- Convocar, si així ho decideix l'assemblea de dia 30, una assemblea de votació de vaga per dia 4 de setembre.

4- Seguir amb la recollida de signatures durant el que queda de mes d'agost i incrementar aquesta durant els dies 2 i 3 de setembre a tots els centres educatius amb els companys i companyes que encara no hagin signat. D'aquesta manera, l'objectiu d'aconseguir així el 40 % de les signatures de la plantilla es veu fàcil d'aconseguir.

Podeu consultar els punts de recollida de signatures a:

http://assembleadocentsib.blogspot.com.es/

 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per claes y clases, fa mes de 7 anys

M, adradaria sebre quin tant per cent de mestres de la publica duen els seus fills a escoles privades o concertades , o envien als seus fills a aprendre idiomes ,... carreres a escoles privades , a veure si es que volen el millor pels seus i pels fills del poble lla nomes volen la seva ignorancia .salutacions

Valoració:-14menosmas
Per Ca de bou, fa mes de 7 anys

Quan els jutges diguin que necessiten l'aprovació dels Consells escolars, vendran els esclips i esclops. I si els Consells escolars voten que NO? què passarà, els obligaran a què surti que Sí? I com ho faran? Aquesta serà una bufetada més a totes les que han rebut des de que començaren amb aquesta moguda. La tria de llengua, els llibres en balear, els llaços... Més curts no poden ser. No saben que quan es prohibeix una cosa, es fa més, encara que sigui per molestar? Ho haguessin deixat estar i tot s'hauria compost tot sol. Beneits!

Valoració:30menosmas
Per Prevaricadors, fa mes de 7 anys

L'opinador sense escrupols morals que paga el PP per tal d'insultar diu que la llei s'ha de cumplir. Exacte, precisament per això l'aplicació del TIL, tal i com es fa, sense tenir en compte el que diuen els Consells Escolars és ILEGAL. Per això, els mestres fan molt bé en no fer cas a uns superiors possiblement prevaricadors, tal i com demostren les diverses denúncies presentades i la que vol presentar la FAPA.

Valoració:20menosmas
Per Dictadors, fa mes de 7 anys

Només els DICTADORS no volen pactar amb ningú. Un veritable demòcrata procura SEMPRE consensuar al màxim les lleis. Però tenim un govern de "ordeno y mando" i que a més a més gasta els nostres doblers per tal de que gent sense escrupols es dediqui a insultar als mestres.

Valoració:6menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 7 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España i del mundo mundial...). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:6menosmas
Per Bart O'Lomé, fa mes de 7 anys

ES QUE NO HAY QUE PACTAR CON NADIE.A ESTA DESVENTURADA COMUNIDAD AUTÓNOMA LA HAN PERDIDO SIEMPRE LOS "CONSENSOS". LO QUE CORRESPONDE ES LA APLICACIÓN DE LA LEY,PURA Y DURA.

Valoració:1menosmas
Per Biodramina, fa mes de 7 anys

Aspirina, lo que tú quieras, entonces serán los 100 eur. más fáciles que habrás ganado en tu vida.
Échale narices.
Venga. Sé que tienes bemoles.

Valoració:0menosmas
Per Aspirina, fa mes de 7 anys

Ai Biodramina, de moment dia 13 ja no serà normal. I tot per què? Perque el Govern del PP no vol. La consellera Camps i el seu segon n'Estarellas no han estat capaços de negociar amb NINGÚ. Ni pares, ni empresaris del sector, ni amb sindicats, ni amb professors, ni estudiants, ni partits polítics. AMB NINGÚ. És una democràcia molt rara aquesta on els governants tenen TOTA la raó i LA RESTA DEL MÓN no. Això, aquest fenòmen estrany, en psiquiatria té un nom tècnic, i en política també.

Valoració:30menosmas
Per Biodramina, fa mes de 7 anys

Me apuesto, aquí y ahora, 100 eur., con quien se atreva, a que no hay huelga indefinida de "docentes".
Son muchos años.
Os conozco.

Valoració:1menosmas
Per santo, fa mes de 7 anys

Hola Mani,
el bar Ca'n Lliro de Manacor és un punt de recollida de signatures. També podràs fer-ho a Porreres el dia de l'assemblea i, evidentment, al teu institut dia 2 o dia 3.
Cordialment

Valoració:31menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris