algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

Educació passa a lliure designació la plaça de cap del Servei del TIL tot i no estar permès per la Llei

La consellera Camps durant una visita a un centre d'Inca.

JAUME MOREY / PERE BOTA

La Conselleria d'Educació ha aprofitat per canviar la modalitat d'accés a una plaça de cap de servei aprofitant el canvi de nom tot i que la Llei de Funció Pública no ho permet. Aquesta legislació no contempla que una plaça de lliure designació sigui donada “a dit”, si aquest cap depèn d'un departament superior, com és el cas. El cap del Servei de Tractament Integrat de Llengües depèn directament de la Direcció General d'Ordenació, Innovació i Formació Professional.

Educació ha fet la modificació a la plaça que fins ara es denominava “cap del Servei d'Ensenyament de Català” i a part del nom, també s'ha decidit que no sigui per concurs, com fins ara. La nova plaça, que porta per nom “cap del Servei del Tractament Integrat de Llengües”, pot ser ocupada per qualsevol funcionari que hi estigui interessat i tal com reconeix Educació, “l’òrgan competent de l’ens del sector públic ha de fer-ne la convocatòria en els termes prevists i no és obligatori establir un barem de mèrits”.

Aquesta pràctica 'il·legal' de convertir una plaça de concurs a una de lliure designació tot i no està permès és una pràctica extesa a l'Administració.

Munar volia ser el cap del Servei del TIL, tot i dir públicament que hi està en contra
Felip Munar, excap del Servei d'Ensenyament de Català de la Conselleria i conegut per les seves aparicions televisives, tot i escriure en contra del Decret de tractament integrat de llengües demanà fa unes setmanes una comissió de serveis per ser el nou cap del Servei de Tractament Integrat de Llengües.

Munar, que fou apartat de l'anterior càrrec per Educació, no ocuparà finalment la plaça tot i estar-hi interessat. El nou cap i encarregat de supervisar la implantació del TIL serà finalment Laureano de Juan López, anteriorment vinculat a la Conselleria.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I què esperau?, fa mes de 7 anys

Si no aturau de donar pes sac. A aprendre anglès i a pensar amb sos alumnes.

Valoració:-9menosmas
Per +-, fa mes de 7 anys

Aquesta dòna està inflada.

Valoració:-1menosmas
Per Madò Coloma, fa mes de 7 anys

Hauria estat estrany que el Govern elegís una persona per la seva preparació més que no pels seus prejudicis i la seva capacitat d'obeïr. Llàstima, mem com els deim als nostres fills que han d'estudiar i estar ben preparats, si a Mallorca per fer carrera val més tenir carnet del partit que estudis.

Valoració:18menosmas
Per Jaume, fa mes de 7 anys

Quina pena em fa, veure emprar aquests al·lotets com a pancartes publicitàries. Això sí, prohibit els llaços a favor del català i destitució de directors per no acatar ordres ...

Valoració:36menosmas
Per Sol i Terra, fa mes de 7 anys

És que les lleis només són per complir-les els altres. A ells no els afecten. O es pensen que no els han d'afectar. Esper que algú denuncii tal desvergonyiment.

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris