cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

MÉS critica la visita del president a Cáritas "només per fer-se la foto"

La coalició MÉS rebutja el "cinisme i la insensibilitat" demostrada ahir pel president del Govern, José Ramon Bauzá, qui  va acudir per primera vegada en els dos anys que dur al cap de Govern de la comunitat a l’entitat Càritas. I ho va fer simplement "per fer-se una foto amb la reina espanyola", segons la coalició.

La diputada Fina Santiago recorda que Bauzá ha mostrat reiteradament la seva cara més "insensible davant les entitats socials incomplint el pagament dels deutes amb entitats del tercer sector i davallant les aportacions públiques".

El Govern ha reduït l’aportació a les entitats que fan feina amb els sectors més vulnerables de la població de forma dràstica. Concretament a Càritas, i segons evidencia la seva memòria pública, les aportacions han estat les següents:

 

Any 2011

Govern de les Illes Balears.

Conselleria d’Afers socials            813.500 euros

Conselleria de Treball                     22.209 euros

Fundació Estel                                 30.000 euros

Consell de Mallorca                         559.644 euros

Ajuntament de Palma                      45.000 euros

Ajuntament d’Inca                            83.000 euros

 

Any 2012

Govern de les Illes Balears.

Conselleria d’Afers socials            343.000 euros

Conselleria de Treball               

Fundació Estel                                 30.000 euros

Consell de Mallorca                         241.666 euros

Ajuntament de Palma                      19.050 euros

Ajuntament d’Inca                            81.612 euros

 

La diputada Santiago recorda que des de què governa el PP són vàries les entitats socials de la nostra comunitat autònoma que “estan en perill de desaparèixer per manca de recolzament institucional com va succeir recentment amb l’Associació de malats d’Alzheimer”.

Així mateix, la diputada afirma que “els ciutadans necessiten un president que es faci manco fotos i viatgi més a Madrid durant l’estiu per aconseguir un millor finançament i més inversió per la nostra comunitat autònoma per tenir uns pressupostos més dignes per cobrir les necessitats de la població”.

 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Serra verda, fa mes de 7 anys

Jo pensó com els de MËS i que és per fer-se la foto,peròi els fotògrafs i càmeres de televisió no miren gens prim a l´hora de gravar també les persones que reben els serveis, tant si els agrada com no, i això està molt malament, perque aquesta gent s´en surtirà i no hi ha perque els hagem de recordar que están encara més malament que els que també estam malament, que som tots menys els que governen i els banquers..

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris