cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

Els estudiants convoquen dotze hores d'actes en suport dels directors expedientats de Maó

Cartell de la convocatòria d'avui a Menorca.

L'associació estudiantil '20 de juny' ha convocat avui dotze hores d'actes en suport dels tres directors de Maó expedientats i suspesos de sou i feina per no complir les ordres sobre l'aplicació del Decret de tractament integrat de llengües (TIL).

L'acte, que s'iniciarà a les 11 hores i finalitzarà a les 23 hores, tindrà lloc a la Plaça del Carme de Maó i, segons l'organització, durant la jornada es duran a terme diverses activitats com xerrades i debats.

“Volem fer constar i recordar que es tracta d'una reunió i no una manifestació i el civisme serà el valor més important d'aquest acte”, han subratllat des de l'associació '20 de juny 'a través de les xarxes socials, per on s'ha difós la convocatòria.

La intenció de la jornada és que les persones interessades a expressar l'opinió sobre la situació del sistema educatiu puguin fer-ho al llarg d'aquestes dotze hores.

L'associació estudiantil '20 de juny' ha estat creada recentment per un grup d'alumnes i el seu objectiu és representar als estudiants, ja que, segons asseguren, “fins al moment els alumnes no tenien una representació definida i en els consells escolars tenen, en general, una funció presencial”.

“Per aquesta raó creiem molt necessària una agrupació capaç de respondre davant els problemes dels estudiants i transmetre a les autoritats si és necessari”, indiquen.

En aquesta línia, defensen l'educació pública com a principi bàsic per a la societat. “Entenem que és l'educació la peça clau per al futur d'una societat. Sense una bona educació, un país està condemnat a no prosperar”, remarquen des de l'associació menorquina.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aquí, en català, fa mes de 7 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España i del mundo mundial...). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:27menosmas
Per Bart O'Lomé, fa mes de 7 anys

¡Cuánto cuento para que el Govern no pueda cumplir parte de su programa, para el que fue votado! Aquí hay que aplicar la ley con carácter inflexible,caiga quien caiga.Y nada de consensos.Los catalanistas viven de ellos.DURA LEX SED LEX. Si no les gusta,que se den con un canto en los dientes.Las leyes están para aplicarse. ¿ No nos han jodido ellos, los Cañellas,Matas,Munar y Antich, con sus decretos de máximos e inmersiones catalanufas?.Pues ahora,toca fastidiarse a los catalanistas.

Valoració:-6menosmas
Per escalesavall, fa mes de 7 anys

No, és 20 de juny. Emigrante, torna a ca teva.

Valoració:12menosmas
Per emigrante, fa mes de 7 anys

Asociación 20 de junio?

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris