algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

L'Ajuntament de Valldemossa recull firmes contra el TIL

La web de l'Ajuntament de Valldemossa on es pot signar en contra del Decret.

Ajuntament de Valldemossa

L'Ajuntament de Valldemossa, després d'aprovar una moció en contra del Decret de tractament integrat de llengües (TIL), ha iniciat una campanya de recollida de firmes en contra d'aquesta nova normativa.

La regidoria d'Educació recull firmes digitals per exigir la retirada del Decret a la consellera d'Educació, Joana Maria Camps. Entre els motius per oposar-se a la nova normativa asseguren que “Suposa un retrocés de la nostra llengua als centres i deixa sense efectes, per la via del Decret, la Llei 3/1986 de Normalització Lingüística de les Illes Balears (aprovada per tots els partits polítics), ja que en contradiu l’article 1, que estableix que s’ha d’assegurar el coneixement i l’ús progressiu del català com a llengua vehicular en l’àmbit de l’ensenyament”.

El Círculo Balear amenaça de denunciar
“Els ciutadans de Valldemossa estan pagant amb els seus impostos la campanya partidista dels actuals governants”, ha denunciat Jorge Campos, president del Círculo Balear, que ha destacat que aquest Ajuntament ha fet “un ús indegut de la pàgina web municipal en la qual es donen dades i s'anima a una vaga aliena a les seves competències amb consignes merament polítiques”.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maria, fa mes de 7 anys

ATENCIÓ:
Época de crisi i de falsa austeritat: la Conselleria d'Educació acaba de crear una nova plaça de Lliure Designació (A DIT!!): la del Cap del TIL (Tractament Integrat de Llengües) molt ben dotada econòmicament: només un dels complements ja és de 15.346,29 € (s'hi ha d'afegir el sou+ altres tres complements més!!)

Venga crear places per "enxufar" polítics (les que són A DIT!!) mentre que eliminen places no polítiques (les de mèrit i capacitat!!)
(BOIB 112, 10 d'agost 2013, Secció III, pàgina 38519)

Valoració:17menosmas
Per Joan de ses Pipes, fa mes de 7 anys

El sírculo son una dotzeneta estirant molt, de bubotes.. No trobau dBalers que els hi donau massa bombo ?

Valoració:13menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 7 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España i del mundo mundial...). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:11menosmas
Per Sa Bubota de s'Antigor, fa mes de 7 anys

I qui denuncia al Circulo Balear que no fa més que atiar la intolerància i el racisme contra els mallorquins d'arrel i també es nodreix dels nostres imposts?

Valoració:8menosmas
Per George, fa mes de 7 anys

Circulo berrear o balear?

Valoració:16menosmas
Per Jorge countryside, fa mes de 7 anys

Yo espero que el circulo Balear se dedique a hacer el payaso de otra manera.

Valoració:1menosmas
Per mallorquín, fa mes de 7 anys

Completamente denunciable. Espero que el CB actúe y denuncie a estos impresentables

Valoració:-13menosmas
Per Mot bé Valldemossins!, fa mes de 7 anys

Sor Tomasseta, on sou? ja vos poreu amagar, perquè en Bauçà vos cerca , dins un pou vos vol tirar.

Valoració:47menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris