cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

El PP reuneix els seus batles per donar ordres sobre el Decret de llengües

La consellera Camps amb una bossa de colors, d'esquena, entra acompanyada per assessors d'Educació a la seu del PP a Palma.

El Partit Popular (PP) convocà ahir a les 19.30 hores a la seu de Palma, una reunió amb els seus batles i els regidors dels municipis on no governen. L'objectiu, donar ordres clares sobre el Decret de tractament integrat de llengües (TIL).

El secretari general del PP, Miquel Vidal, reconegué que la reunió es convocà el passat dijous, després de què es produís l'escàndol de la suspensió de sou i feina dels tres directors d'institut de Maó. I també, després de transcendir els últims dies, que són ja dotze els municipis governats pel PP on s'han aprovat mocions en contra del TIL.

La reunió, a la que no pogué assistir José Ramón Bauzá, estigué presidida pel secretari general de PP, Miquel Vidal; la consellera d'Educació, Joana Maria Camps i el secretari autonòmic d'Educació i Cultura, Guillem Estarellas.

A la trobada d'ahir hi estaven convocats representants del PP de tots els ajuntaments, si bé donades les dates i la improvisació de la reunió, molts populars no hi pogueren assistir. Entre els que assistiren a la reunió cal destacar Joan Rotger, batle de Selva i vicepresident del Consell de Mallorca.

Ajuntaments governats pel PP on s'han aprovat mocions en contra del Decret de llengües:

Ferreries, Pollença, Sa Pobla, Mancor de la Vall, Vilafranca, Sineu, LLubí, Lloret, Banyalbufar, Búger, Sant Llorenç i Santa Eugènia.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Sense pensar gens, fa mes de 7 anys

Marga, perdona que t´ho digui, però sembles un lloro repetidor. Has pensat en el que dius? O només repeteixes el que diuen alguns? Quins catalans volen manar-nos? I, sobre tot, QUÈ ESPERES QUE DEFENSI EN BAUZÀ, que és qui ataca la nostra llengua?
Fent-te creure que els "enemics" són els catalans, el que fan es colar-te el gol: així no et fixes que qui destrueix sa llengo és, precisament, en Bauzà i companyia.

Valoració:28menosmas
Per Sol i Terra, fa mes de 7 anys

Joan: És clar no es pensaven mai que pogués ser possible que la gent triàs majoritàriament el català i com que no els va sortir bé, posaren els pla B. Fet depressa i corrensos per tractar d'impedir el que la gent ha triat. I llavors prediquen llibertat. Si és que tenen més barra que en Belmonte.

Valoració:6menosmas
Per Joan, fa mes de 7 anys

Si el resultat de la lliure elecció de llengua hagués estat favorable al castellà, no haguessin presentat el pla B o TIL.

Valoració:9menosmas
Per Josep Verd, fa mes de 7 anys

Marga, ets un exemple de MALLORQUINS BALEARS ESPEÑOLS, un trist exemple. El comentari anterior t'ha enviat a escola. Per què no hi vas? El que em sap més greu és que hi hagi gent com tu, que no té la culpa de la seva ignorància (això no és un insult, quedi clar, mira al diccionari) que pugui fer comentaris com el teu. És trist. I tú i molts com tú no en teniu la culpa. T'ho dic amb el major respecte.

Valoració:10menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 7 anys

marga: Per què no vas a escoleta una temporada? Això que tu escrius no té per on agafar-ho. Millor dit, no es pot llegir. És un pecat. Si AIXÒ és defensar el mallorquí estam ben arreglats.

Valoració:7menosmas
Per marga, fa mes de 7 anys

yo sempre edit que noltros som MALLORQUINS BALEARS ademes de ESPEÑOLS pero aixo que volen que siguem catalans de aixo rers de res avoura si tenim la sort de que es nostre oresident el sr bauça te dos pams de nazos y sab lluita oerque se mantengui sa nostra nacionalidad axi com sa nostra llengua que es es mallorqui com semore sa vist aqui a sa nostra terra ya esta be de llepar es cul a nes catalans ,ya esta be de que es catalans mos vulguen comanda ,ells que se quedin en se seva terra que es cataluña que noltros esteim molt be en sa nostra terra que es MALLORCA faltaria mes adeu

Valoració:-34menosmas
Per Joan, fa mes de 7 anys

Efectivament la llengua és un gran negoci, sobretot per als quals, el seu treball consisteix a llepar qualsevol cul perfumat d'espanyol.

Valoració:-7menosmas
Per uep com va, fa mes de 7 anys

Banyalbufar no es governat pel PP, però es candidat no crec q comulgui gens amb aquestes genialitats de bomber

Valoració:12menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 7 anys

Com es pot veure, Eivissa és una illa única en docilitat an es poderosos, si mos hem de fiar de sa seua representació política. Ni un sol municipi eivissenc s'ha pronunciat en contra des TIL

Valoració:9menosmas
Per Somera rossa, fa mes de 7 anys

El representant dels ajuntaments als consells escolars, només és un, i moltes vegades no hi assisteix, així que només és un vot. Com no sigui que ara el vulguin fer fer d'espia i que els digui a la conselleria qui són els desenfreïts que osen de votar en contra del seu magnífic TIL.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris