algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Els amics d'Emili Gallardo recapten fons per a seguir amb la contesa judicial

855

Emili Gallardo, rebut per amics i familiars a la seva sortida de la presó de Palma, on passà nou dies per ordre de la jutgessa.

Teresa Ayuga.

Els amics d'Emili Gallardo, agrupats a Facebook entorn de la comunitat Fora Por, han organitzat un sopar per a dia 30 d'agost a la Plaça Alexandre Ballester de Sa Pobla.

La finalitat de la iniciativa, que comptarà a més amb diverses actuacions musicals, és recollir fons per poder pagar les despeses de missers derivades de la sendera judicial iniciada el passat 26 de març quan la jutgessa Carmen González decretà el seu ingrés a presó, com a coordinador de l'entitat Pas El Camí, i per haver cobrat presumptament 'a dit' uns 43.000 euros des del departament de Cultura del Consell de Mallorca.

La vetllada s'ha batejat com a "Tots som n'Emili" i consistirà en un sopar de "pintxos" elaborats pels mateixos col·laboradors de la iniciativa, i en una rifa "prodefensa Emili", basada també en objectes recollits de la contribució popular.

A continuació us traslladam la descripció de l'esmentat grup de la xarxa social, que resulta esclaridor i ajuda a entendre el sentit d'aquesta acció:

«Bon dia amics i amigues!
 
M'he decidit a crear aquest grup per tal de demanar-vos la vostra ajuda: com sabeu m'he decidit a seguir amb la defensa individual per tal de protegir-me dels atacs judicials que ha fet en contra la meva persona en Miquel Barceló com a representant del Consell de Mallorca. Com també vos he comentat la defensa individual té un cost bastant elevat. A dia d'avui hi ha una despesa d'uns 6.000 € i pot arribar a uns 12.000 € si això s'allarga en el temps. Trob molt injust que essent innocent i havent-me tingut retingut nou dies al centre penitenciari de Palma sense motiu, hagi de dipositar tots els estalvis de la meva vida per tal d'únicament poder-me defensar davant calumnies infundades.
 
L'objectiu d'aquest grup seria doncs saber si em podeu donar un cop de mà per organitzar alguna activitat ( concert, rifa, activitats....) per poder fer front a aquesta despesa de la defensa. Finalment dir-vos gràcies per ajudar-me i que si vos va bé unir-vos a aquest grup perfecte i si no podeu no passa res.

Pels que pugueu ajudar-me, totes les idees que pugueu aportar seran bones. A la vegada dir-vos que aquest grup convendria que no fos gaire extens per tal que sigui operatiu i àgil i després el que decidim ho podem fer extensiu al grup que vau crear mentre jo estava a la presó (N'Emili no té un pel de corrupte)» .

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jrbs, fa mes de 7 anys

ÑLa dignitat d'una persona ben val una aportació-...

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris