algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

Un dels directors expedientats s'oferí per ser delegat d'Educació a Menorca

Al centre de la imatge, de verd, Rafel Andreu, la setmana passada entrant a la Delegació d'Educació quan es conegué la suspensió de sou i feina.

laura pons bedoya

Rafel Andreu, exdirector de l'IES Pasqual Calbó i Caldés, i un dels tres directors suspès per la Conselleria d'Educació de sou i feina, s'oferí al PP per ser delegat d'Educació quan José Ramón Bauzá guanyà les eleccions el maig de 2011.

Andreu, també president de l'Associació de Directors d'Ensenyament Secundari de Menorca (Adesme) s'interessà fa dos anys per ocupar la vacant. L'exdirector marxà després de les últimes eleccions municipals i autonòmiques d'UMe (Unió Menorquina), on militava, per importants desacords i controvèrsies amb la direcció del partit. Després de deixar el partit, Andreu intentà cercar un càrrec a Educació a través del nou partit guanyador. Però el PP no acceptà l'exdirector com a nou delegat d'Educació i optaren per nomenar Julián Hernández.

Sobre la suspensió de sou i feina
El també representant dels directors de Secundària a Menorca ha defensat en tot moment que “ens acusen de no complir la llei, quan és tot el contrari”. Al seu entendre “és la Conselleria d'Educació qui ha creat una inseguretat jurídica enorme, i nosaltres que coneixem la normativa ja vam advertir que era un batibull”.

“Tot i així tractem de complir el que ens demanen, presentem una proposta de modificació del TIL (Decret de tractament integrat de llengües) i el seu resultat són uns expedients que suposen una deslleialtat de la Conselleria cap als seus funcionaris i la seva honestedat”, defensà.

Amb la suspensió immediata de sou i feina criticà que “s'ha vulnerat la nostra presumpció d'innocència amb un càstig preventiu, l'aplicació del TIL pot entrar dins de la visió de qui governa, però amb la suspensió preventiva ja se'ns ha considerat culpables”.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 7 anys

ESTE COMENTARIO,VA POR (Per a aqui,en catala)

Valoració:14menosmas
Per Joan, fa mes de 7 anys

SI ESTA ES LA DEMOCRACIA QUE PREDICAS,APAGA Y VAMONOS,QUE SOMOS EUROPEOS,QUE NO TE ENTERAS,TIO.

Valoració:1menosmas
Per voltor, fa mes de 7 anys

Rafel Andreu és un personatge que sembla tret d'una novel·la cavelleresca. Té una visió de la política molt desencertada i un anhel d'aconseguir accedir a altes esferes que li brolla per les orelles i el fa perdre el nord.
És el primer que tracta els treballadors al seu càrrec de manera despótica. Des de que estudia ciències polítiques, com no, descuida les seves clases com a professor per acudir a actes i events. Basta veure com s'apunta a tot per poder treure el cap de l'aigua com un salmó als fiords, adesme, ume, pp, psm, representant UNED, Ateneu, etc etc.

Aquest señor és perillos, se li ha ficat al cap ascendir socialment com a polític, utilitzant la dirección d'un centre públic com a trampolí. Donant-li cova, tant sols alimentem el seu ego necessitat d'atencions.

El més trist és que li estem permetent, alguns professors fins-i-tot li donen mostres de suport (va ser vergonyos l'aplaudiment) i aquest personatge amb el su tarannà no ho mereix.

Valoració:-9menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 7 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España i del mundo mundial...). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:21menosmas
Per Jaume, fa mes de 7 anys

Como Conseller d'Educació podríais poner a Macià Manera, y a Jordi Pujol de Presidente, con sus hijos de Consellers en Cap gestionando el tinglado. El resultado sería el de siempre, pero sin disimulos.

Valoració:4menosmas
Per Pedro Sintes, fa mes de 7 anys

Seria interessant saber perquè no el varen acceptar...

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris