algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Els socialistes demanen a Bauzá que deixi de fer de «piròman» i doni la cara

Els socialistes consideren que el Govern atia el foc de la confrontació educativa.

Michels.

Mentre uns atien el caliu de la reivindicació, altres volen fer les funcions d'extintors en un dels estius més calents que es recorden al món educatiu.

Aquest dilluns els socialistes han demanat que José Ramón Bauzá abandoni la seva actitud de «piròman», que no s'amagui i doni la cara. El PSIB reclama la compareixença del president en un moment crític per al mandatari balear, rere les últimes accions de la seva consellera d'Educació, Joana Maria Camps, que ha estat posada en el punt de mira per haver destituït diversos directors d'institus a Menorca.

En aquest context, els diputats socialistes Conxa Obrador i Lluís Maicas han comparat la situació de l'educació balear, després d'haver expedientat els tres directors menorquins, amb un incendi i han criticat que, davant «qualsevol petit foc», el Govern, en lloc d'acudir a apagar-lo, «immediatament hi llança productes inflamables perquè agafi més força».

Segons la seva postura, la compareixença de Bauzá hauria de ser abans que comenci el període ordinari de sessions del Parlament, i en aquest sentit serà un tema que es tractarà a la reunió de la Junta de Portaveus d'aquest dimecres.

Lluís Maicas, per altra banda, ha expressat la seva solidaritat "amb els directors dels centres represaliats per les purgues ideològiques del Partit Popular", a més de recordar que els caps de tots els centres educatius han complert amb el TIL, però no amb les instruccions posteriors enviades des de la conselleria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris