cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
19°

El PP impedeix que Camps comparegui al Parlament per a explicar la destitució dels directors

El PP ha protegit avui la consellera d'Educació, Joana Maria Camps, després de destituir a tres directors d'instituts per incomplir el decret del trilingüisme i ha rebutjat a la junta de portaveus que comparegui al Parlament per a donar explicacions per aquesta sanció, com sol·licitava l'oposició.

La portaveu parlamentària popular, Mabel Cabrer, ha considerat «positiva» l'actuació de Camps i ha retret a PSIB i MÉS el «comportament il·legal i absolutista» que, al seu judici, evidencien quan protegeixen als directors «que no volen complir la normativa».

Cabrer ha assenyalat que el seu grup, i més directament la consellera Camps, treballen perquè «el curs escolar comenci amb la màxima normalitat i, sobretot, amb el compliment de la nova normativa».

La portaveu popular ha incidit que la introducció d'assignatures en anglès és «una promesa electoral del PP, que aposta per la qualitat de l'ensenyament» i «no es pot consentir que per motius polítics o partidistes hagi funcionaris públics que incompleixin a gratcient la normativa» aprovada pel Govern.

El Círculo Balear també ha emès un comunicat de suport a la sanció als tres directors de Menorca, una mesura dirigida a acabar «amb la impunitat dels docents catalanistes que infringeixen la llei», segons l'associació anticatalanista.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris