cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

El PSM Més per Menorca troba que la Conselleria gestiona l'Educació «a cop de destral»

El PSM Més per Menorca ha expressat que amb el cessament dels tres directors de Menorca el Govern pretén gestionar educació a cop de destral, d'instuccions i ordres, per damunt de l'opinió de la comunitat educativa i dels professionals que coneixen de primera mà la realitat de la seva escola.
 
"És un cop de destral contra els consells escolars i contra l'autonomia dels centres", diuen els menorquinistes en un comunicat.
 
Els representants Maite Salord i Nel Martí lamenten que, una vegada més, el Govern actuï menyspreant la institució escolar i als seus professionals.
 
Segons la seva opinió, ho ha fet en reiterades vegades, quan els ha acusat de "fer política a les aules", "de manipular els alumnes", de no ser capaços de "llegir i interpretar un decret", entre d'altres manifestacions.
 
Per tot això, i pels recents fets en relació als directors, el PSM Més per Menorca expressa "el més total suport als directors cessats, així com als respectius consells escolars i comunitats educatives".
 
Que comparegui la consellera
Els menorquinistes demanaran avui, a través del portaveu del grup MÉS, la compareixença urgent de la consellera Camps, perquè expliqui els expedients oberts i les previsions respecte de la resta de centres escolars que es troben en la mateixa situació.També han afegit que si no rectifica l'haurien de fer dimitir.
 
Consideren que amb l'actuació del Govern es genera un malestar i una fissura entre l'escola i l'Executiu difícil de salvar.
 
"Una cosa és evident, que dia 15 de setembre difícilment les escoles podran començar el curs. El cessament de directors, i tot el que se'n derivarà, fan inviable un inici de curs. Si és així caldrà demanar responsabilitats", manifesten a aquesta formació.

"És evident que la mesura d'expedientar i sancionar als directors pretén reprimir qualsevol discrepància o interpretació que es puguin donar a les escoles. I que l'únic que haurà aconseguit és generar molt malestar i l'inici de curs més conflictiu de la nostra democràcia".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris