algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

Els socialistes condemnen la «intolerable actitud» de la Conselleria cap als directors

El PSIB ha reaccionat a les mesures disciplinàries de la Conselleria d'Educació contra diversos directors de centres educatius. Així, els socialistes consideren "intolerable" l'actitud de l'equip de Joana Maria Camps pel que fa al Decret de Llengües (TIL).

L'expedient disciplinari als màxims representants dels tres centres de secundària de Maó ha generat les següents consideracions que trametem literalment:

 
"Volem fer públic:

1 -  L'admiració per la valentia de la comunitat educativa dels centres menorquins que han reiteren la validesa dels projectes lingüístics que van elaborar en el seu moment i no han aprovat les modificacions que volia imposar la Conselleria.

2 - Que lamentam que la Conselleria, per una banda, no cregui i, a més, vulgui eliminar, la participació activa dels Consells Escolars en els projectes pedagògics dels seus centres, mentre que per l'altra banda parla de la importància de l'autonomia dels centres en la lluita contra el fracàs escolar.

3 - Que demanam a la consellera Camps que torni enrere la duríssima sanció que vol imposar als directors dels centres que sí creuen en una escola democràtica en la que ha de participar tota la comunitat educativa.

4 – Que no es pot tolerar tornar a un temps dictatorial les pràctiques del qual pensàvem ja desterrades per sempre.

5 – Anunciar la presentació de diverses iniciatives: 1) perquè els projectes que es vulguin implantar en els centres es facin sense precipitacions i de manera consensuada amb aquells que les han d’aplicar i amb els que es veuen afectats, 2) perquè es tomin els expedients disciplinaris als equips directius.

6 -  Aquesta manera d’actuar no pot provocar res més que crispació en els centres i conflictivitat per al proper curs, tot molt lluny del que necessiten les aules per lluitar contra el fracàs escolar".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris