nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

La Conselleria ja pot triar a dit els inspectors d'Educació

La Comissió de selecció i valoració dels aspirants la configurarà la pròpia Administració

La Conselleria d'Educació ja pot triar a dit els inspectors d'Educació tal com ho recull el BOIB del passat dissabte. La Comissió de selecció i valoració dels aspirants a inspectors fins ara es formava per sorteig i amb la nova Ordre d'Educació serà la mateixa Conselleria la que la configurarà.

Concretament estarà formada pel cap del Departament d'Inspecció Educativa; tres inspectors preferentment dels cossos d'Inspectors d'Educació de la CAIB, un dels quals pot ser d'una altra Comunitat Autònoma en actiu i designats a proposta del titular de la Secretaria Autonòmica d'Educació, Guillem Estarellas i un funcionari de carrera adscrit a la conselleria competent

Els aspirants a una comissió de serveis hauran de superar dues fases, una primera de mèrits on es pot obtenir una puntuació màxima de 17 punts. Per superar aquesta fase, serà imprescindible obtenir una puntuació mínima de 8,5 punts. En Cas de no assolir aquesta puntuació mínima, l'aspirant es considerarà exclòs del procés selectiu. I la segona fase a superar serà la del projecte i entrevista on es podrà obtenir un màxim de 15 punts. 8 d'ells pel projecte i 7 per l'entrevista.

Des de FE-CCOO consideren que "la comissió que ha d'avaluar els candidats no ha de ser per sorteig sinó per sorteig, perquè si no això és una ditocràcia". Des de CCOO recorden que els Inspectors han d'estar al servei del sistema educatiu per vetllar per la seva qualitat i "no han de ser els soldats a primera línia de la Conselleria".

 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aquí, en català!, fa mes de 7 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España i del mundo mundial...). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:9menosmas
Per uno que se alegra, fa mes de 7 anys

Buena noticia, asi se acabará con el régimen nazionalista (gestapo catalanista) que blindaba tdo lo que ocurria dentro y fuera de los centros educativos .

Valoració:12menosmas
Per Ca de bou, fa mes de 7 anys

Jo fos dels "interessats" no m'hi presentaria. Però com que sempre n'hi ha "d'interessats," molt interessats a no fer classes, aleshores no crec que el concurs de mèrits quedi desert. Però seia el que es mereixerien.

Valoració:3menosmas
Per XL, fa mes de 7 anys

POLD: Ho podries traduir al Català i segurament molta gent entraría a la página.

Valoració:3menosmas
Per PDLD, fa mes de 7 anys

MANIFIESTO: PAREMOS LA CRIMINALIZACIÓN DE LA PROTESTA SOCIAL POR VÍA DE CÓDIGO PENAL: http://libertadesdemocraticas.org/manifiesto_protesta_social/ Lee, firma, apoya, difunde.

Valoració:-6menosmas
Per Tomeu, fa mes de 7 anys

Bon dia,

Tot i la composició de la Comissió, l'Ordre de la consellera d'Educació diu que el sistema d'ocupació serà el concurs de mèrits, la qual cosa no es correspon amb una elecció a dit.

Aquí teniu el text:

Article 2
Sistema d’ocupació
El sistema per ocupar els llocs de treball d’inspectors d’Educació en comissió de serveis és la convocatòria pública de concurs de mèrits,
mitjançant Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats.

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris