algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

Lectors de 'La Razón' carreguen contra Bauzá pel seu article de Rafel Nadal

20432

Fragment de l'article que el president Bauzá va escriure per a 'La Razón'.

El pas de José Ramón Bauzá pel torneig de Roland Garros el passat cap de setmana no ha deixat a ningú indiferent i tampoc l'article que publicà a La Razón titulat "París habló español". El text, tot i estar escrit en castellà, no destaca, segons els lectors del diari espanyolista pel seu nivell literari. Molts comparen les línies escrites per Bauzá amb la redacció d'un infant que explica què ha fet durant el cap de setmana, i asseguren entendre ara perquè Bauzá vol que els alumnes de Balears facin més hores de castellà. Sorprèn doncs que Bauzá que viatjà ben acompanyat a la capital del Sena per assessors i caps de protocol, no hagi pogut redactar un text amb menys reiteracions i un poc més de complexitat gramatical i sintàctica.

Com ja va publicar dilluns dBalears, el president illenc va posar per escrit a la web del diari les seves sensacions davant la gran final del torneig, on valorava la gesta de Rafel Nadal de guanyar per vuitè com un assoliment "de la Marca Espanya".

Aquest punt és probablement el que més ha cogut entre els internautes, i a la mateixa web del diari madrileny es poden llegir alguns comentaris crítics sobre aquesta exaltació extrema de l'espanyolisme. Per exemple, Kelete comentava: "Es curioso ver como la vergüenza del estado habla de lo que les enorgullece. Cualquiera que se asome fuera de las fronteras sabe de sobra que la Marca España es un insulto". Pel seu costat, Harto de políticos y corruptos exclamava: "Habló la voz de la Ignorancia!". I finalment, Mascle Ros apuntà irònicament que "Este dominio de la lengua de Cervantes es digno de elogio...".

Per últim, apuntar que molts d'aquests comentaris a dia d'avui ja no apareixen a sota de l'article de Bauzá, ja sigui perquè els editors han decidit censurar-los, o ha estat el propi Bauzá qui els ha fet una cridada.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Això no és Sildavia, fa mes de 7 anys

La incompetència lingüística en qualsevol de les dues llengües a les Illes Balears és palesa, no només entre els polítics, sinó entre gairebé tota la població; inclosos els docents.

Ara gràcies al TIL (que els que hauríem de beure i no implantar als centres), formarem una nova generació (o no, depèn de les eleccions d'aquí dos anys), d'incompetents en tres llengües. Tot això haurem guanyat!.

Valoració:2menosmas
Per Biel, fa mes de 7 anys

Mayoric el PP fa dos anys ja varen posar ases com a candidats. Resultat una somera desgracia per a tots.

Valoració:5menosmas
Per lex, fa mes de 7 anys

Estatut d'Autonomia

Article 4
La llengua pròpia
1. La llengua catalana, pròpia de les Illes Balears, [...]

Valoració:22menosmas
Per Tronxo, fa mes de 7 anys

Si Bauza a Paris hagues dit se habla en CATALAN en lloc de castellano , tots aquests insults com ignorant , inútil etc, se convertirían en lloances

Valoració:-11menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 7 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:7menosmas
Per Bart O'Lomé, fa mes de 7 anys

Eso hubiera ocurrido en cualquiera de las taifas españolas, con Bauzá o cualquier otro reyezuelo autonómico.Siempre utilizan a los ases del deporte para dar la nota y promocionarse ellos.No tiene mayor importancia.La solución está en suprimirl todas las autonomías, como acabará ocurriendo al final.

Valoració:-6menosmas
Per mayoric, fa mes de 7 anys

Mentres el Bauzá pugui anar de cap de semana gratis (pagat per el contribuyent) a Paris, i damunt li votin, ¿ per que ha de saber escriure correctament ?. A balears si el pp poses un asa com a candidat a president segur que també li votarían.

Valoració:27menosmas
Per Un de tants, fa mes de 7 anys

A emigrante:

la notícia no aporta res de nou ja que tothom sap el nivell intelectual d'en Joserra. La verdadera notícia és el què diu en el darrer paràgraf:

"Per últim, apuntar que molts d'aquests comentaris a dia d'avui ja no apareixen a sota de l'article de Bauzá, ja sigui perquè els editors han decidit censurar-los, o ha estat el propi Bauzá qui els ha fet una cridada."

Aquí es demostra quina és la democràcia dels mitjans de comunicació de la dreta espanyola casposa, carca i reaccionària.

Salut!!!

Valoració:34menosmas
Per Antoni, fa mes de 7 anys

En Bauzá dia rere dia es supera! És un inútil...

Valoració:13menosmas
Per INVASORS MADRILEÑUFOS ARRUIX DE MALLORCA!!!, fa mes de 7 anys

Aquest invasor madrileñufo no sap què ha de fer per agradar als seus amos de Madrid.
Dins Mallorca, d'oi que fa, ha d'anar enrevoltat de gauardiacivils forasters a molts de pobles.
I a Madrid tanmateix no li perdonen el tuf que fa de les colònies d'ultramar:
Hahahahahaha!!!!!!!!

Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris