muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

La Guàrdia Civil identifica sindicalistes a la conselleria de Núria Riera

Protestaven pel nou decret del Govern que permetrà moure funcionaris del seu lloc de treball segons les necessitats. Els representants dels treballadors s'han concentrat davant la seu d'Administracions Públiques, i el Govern ha respost enviant-hi els agents

20090

Alguns agents de la Guàrdia Civil han identificat els sindicalistes.

STEI

Els principals sindicats de Balears, UGT, CCOO, STEI, USO i CSI-f han manifestat aquest matí la seva preocupació per un nou decret que prepara el Govern, anomenat de "mobilitat intraadministrativa", que permetria moure una part dels funcionaris de l'Administració, reassignant els llocs de treball en funció de les necessitats.

Per aquest motiu, aquest matí s'han personat a la Conselleria d'Administracions Públiques, de la qual n'és titular Núria Riera, una vintena de delegats de personal. Per la seva banda, el Govern ha respost a això "enviant la Guàrdia Civil a identificar les persones concentrades", segons han denunciat els sindicats a un comunicat.

Aquest sector condemna, una vegada més, "el tarannà autoritari" de la Conselleria de Riera, i es reafirma a demanar que, lluny de la imposició, "es consensuï amb la part social qualsevol mesura de reforma de la funció pública".

"Un decret improvisat des de la imposició"
Els representants dels treballadors públics critiquen que l'Executiu es proposi ara modificar per via d'urgència una Llei de funció pública que encara no està adaptada a l'Estatut bàsic d'aquests empleats. Segons afirmen, "la urgència no estava justificada i tot el procés ha estat improvisat des de la imposició".

El text amb què treballa l'Excutiu permetrà no contractar els interins que cessaran amb el concurs de trasllats i cobrir les places amb funcionaris de carrera que deixaran llocs descoberts, segons els sindicats.

Així mateix, aquests demanen a la consellera que sigui coherent amb les declaracions que va fer a la premsa, en el sentit que no s'aprimaria més l'Administració, i aturi immediatament la tramitació d'aquest Decret llei.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per XL, fa mes de 7 anys

Identificar sindicalistes quani gairebé tots els treballadors som o hem estat sindicalistes?. És infinitament més necessari que investiguin els grups d´extrema dreta, ja que son perillosos i a més poden treure els colors a Espanya una altra vegada. Dic una altra vegada, per l´assassinat comès a Paris per un grup de neonazis els quals han mort a cops un jove d´extrema Esquerra. I a aquest grup es trobava un espanyol.

Valoració:2menosmas
Per jordi, fa mes de 7 anys

Diuen que ha estat el "bombero" que ha cridat la guàrdia civil. Està emprenyat perquè es pensava que seria el conseller d'Administracions Públiques i es va trobar amb la sorpresa que nomenaren na Núnia Riera.

Valoració:6menosmas
Per miqueldelmon, fa mes de 7 anys

I perquè no identifiquen aquesta rossa, durant el darrer Govern del Pacte na Pilar Costa la tenia d'assessora i ara amb el PP de Cap de Gabinet en primer lloc del Garriguer i ara amb na Núria, i amb en Rodriguez de Conseller era la seva secretària. Opinau voltros, hahaha
Per cert, i el seu home d'assessor per l'Ajuntament.
Uns tan i altre gent passant-ho ben puta...

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris