cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
22°

Riera, Huguet i Crespí, candidats a rector de la UIB

Encara no hi ha data oficial per a les eleccions i, de moment, ja hi ha tres candidats: dos catedràtics d’Economia i un de Matemàtiques

Tot i que encara no hi ha data oficial perquè es duguin a terme eleccions per escollir el rector de la UIB, després de la mort de Montserrat Casas, el 30 de març passat, ja hi ha tres candidats per ocupar-ne la vacant. Antoni Riera, Llorenç Huguet i Rafel Crespí són, per ara, els noms dels candidats a dirigir la UIB.

L'exdirector del Centre de Recerca Econòmica (CRE) i actualment professor d'Economia Aplicada a la Universitat, Antoni Riera, preferí ni "confirmar ni desmentir la meva candidatura". Tanmateix, el catedràtic de Pedagogia i exvicerector Martí X. March confirmà que "sí, Antoni s'hi presenta, i jo li don tot el meu suport". Afegí que si acaba sent el nou rector aportarà a la Universitat "frescor, competència, serietat, rigor, empenta i futur". Riera, molt pròxim a Casas, encapçala el corrent més continuista. March també aprofità per desmentir que ell hagués pensat a presentar-se a les eleccions.

Llorenç Huguet és un altre dels candidats que en aquests moments està intentant formar el seu equip per poder-s'hi presentar. El catedràtic de Matemàtiques és el qui té més experiència, perquè ja ocupà el càrrec de rector del 1995 al 2003.

Per acabar, Rafel Crespí, actualment director del Departament d'Economia de l'Empresa i responsable de l'Àrea d'Organització d'Empreses del Departament d'Economia de l'Empresa, es perfila com un dels aspirants. En aquests moments, també tracta de formar el seu equip.

A part d'aquests noms ja confirmats, sona el del catedràtic d'Economia Carles Manera.

La Comissió Electoral ha proposat que es convoquin les eleccions el 22 de maig i en segona volta el 29 de maig. Ara, el Consell de Direcció (integrat pel rector en funcions i els vicerectors) haurà de decidir si accepta la data proposada com a bona.

Actualment, el Govern de les Illes Balears té un deute de 23 milions d'euros amb la institució educativa, que fa més de tres anys que pateix una davallada dels doblers que hi destina l'Executiu.

La rectora Montserrat Casas hagué d'afrontar una de les èpoques més dures de la UIBi es veié obligada fins i tot a no renovar els contractes de professors i personal

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per un poble que el coneix, fa mes de 7 anys

El meu vot pel poble Rafel Crespí

Valoració:3menosmas
Per Ànims!, fa mes de 7 anys

Au venga,professors de Filologia Catalana, axeicau el cul i presentau una bona candidatura!.

Valoració:1menosmas
Per El país que toca ser., fa mes de 7 anys

Riera, que sigui en Riera.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris