nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
20°

Air Berlin potencia els vols des de Palma a Alemanya, Àustria i Suïssa

20676

El director general d’Air Berlin per Espanya i Portugal, Paul Verhagen.

Air Berlin manté la seva aposta per Mallorca com a destinació turística. Prova d'això és que per a aquest estiu l'aerolínia incrementa un 12% les freqüències entre Palma i els aeroports d'Alemanya, Suïssa i Àustria. Aquesta és una de les novetats de la companyia alemanya per a aquesta temporada, que ahir va presentar el seu director general per Espanya i Portugal, Paul Verhagen.

"Amb aquest augment de freqüència de vols es continuarà impulsant Mallorca com una destinació turística i s'optimitzaran les connexions, oferint als passatgers des de Mallorca una xarxa de nombroses destinacions a Europa i la resta del món", manifestà. No debades, hi haurà 485 connexions setmanals entre Palma i els tres països europeus abans esmentats.

Tan sols amb Alemanya, es produirà un increment del 10% de vols en comparació amb l'any passat. Aquest estiu, Air Berlin operarà fins a 408 vols setmanals amb 23 destinacions germàniques. Verhagen subratllà que les novetats per a la temporada d'enguany són, entre d'altres, connexions addicionals entre Mallorca i les ciutats alemanyes de Berlín, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg i Munic.

Dusseldorf, amb 46 vols setmanals, és l'aeroport que disposa de més connexions amb Son Sant Joan, seguit per Hamburg, amb fins 37 vols, i Berlín, amb fins a 35 trajectes a la setmana.

Així mateix, Air Berlin oferirà vols directes a Graz, Innsbruck, Linz, Salzburg i Viena (Àustria) i a Basilea i Zuric (Suïssa). A més, d'aquestes ciutats, l'aerolínia vola des de Palma fins a 42 destinacions internacionals més fent escala a altres aeroports.

En canvi, l'aerolínia alemanya redueix les connexions de Mallorca amb la Península. A partir de dia 1 de maig, Air Berlin deixarà d'orperar les rutes entre Palma i Barcelona, Madrid i Santiago. Verhagen atribuí la decisió a "l'increment brutal de les taxes d'AENA", un aspecte que "pot marcar la diferència entre ser rendible o tenir pèrdues". Recordà que en els darrers tres anys AENA ha augmentat un 65% de mitjana les taxes.

Així les coses, Mallorca estarà connectada amb la resta, Menorca i Eivissa, la Península i Portugal, per més de 64 vols setmanals. Concretament, Air Berlin volarà a l'estiu a 10 destinacions estatals i a tres de portugueses. Aquest estiu ofereix tres rutes domèstiques menys.

D'altra banda, AENA informà ahir que l'aeroport de Son Sant Joan ha estrenat una ruta amb Basilea-Mülhausen i, aquesta setmana, n'estrenarà una altra amb Kristiansand i una altra amb Hèlsinki. L'ens indicà que la ruta amb Basilea serà operada per la companyia Tuifly, que ofereix 27.783 places per a aquesta temporada.

L'aerolínia Demin Air operarà les dues freqüències setmanals amb la ciutat noruega de Kristiansand, mentre que Estyapor Finnair volarà dos cops a la setmana entre Palma i Hèlsinki.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris