nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
19°

Un informe policial dirà si hi ha delicte a Ràdio Calvià

La jutgessa que instrueix el cas el va sol·licitar a la Policia i a la Guàrdia Civil

La jutgessa d'Instrucció número 12 de Palma, Carmen González, sol·licità ahir un informe a l'equip de la Policia Judicial i a la Guàrdia Civil per saber si hi ha indicis d'algun delicte en els contractes per a la gestió i explotació de la ràdio municipal de Calvià que està investigant. La magistrada lliurà un ofici a la Policia Judicial sol·licitant que estudiïn els expedients de contractació i tota la documentació disponible fins ara sobre el cas per determinar si hi ha indicis de delicte en una interlocutòria dictada fa diversos dies, segons fonts jurídiques.

La petició s'ha dut a terme després de l'escorcoll realitzat el 16 de març passat a l'Ajuntament de Calvià en aquesta causa que investiga les presumptes irregularitats en 13 expedients de contractació de la gestió i explotació de l'emissora de ràdio municipal. Així mateix, la jutgessa ha ampliat la investigació, que fins ara es limitava a expedients corresponents al període entre 2005 i 2011, ja que ha sol·licitat per escrit a l'Ajuntament de Calvià diversos expedients de la contractació de l'emissora el 2002 i el 2003, a banda dels contractes dels seus directius i els ingressos i despeses de la ràdio entre 2002 i 2004.

També ha consultat la Secretaria del Consistori perquè informi de si l'Ajuntament s'ha fet càrrec des de 2002 fins a l'actualitat de totes les despeses materials per al funcionament de la ràdio. La jutgessa ha demanat, a més a més, a l'Agència Tributària un informe sobre les operacions amb tercers realitzades per l'antiga adjudicatària de la gestió de la ràdio, Antonia Pastrana, i el gestor actual, Fernando López, i ha sol·licitat a la Sindicatura de Comptes que remeti al jutjat tots els informes que pugui tenir sobre l'emissora de 2002 ençà.

La querella del PSOE de Calvià es presentà contra l'actual conseller de Turisme i exbatle, Carlos Delgado; la seva directora de Comunicació, María José Merino; el batle actual, Manuel Onieva; la seva directora de Comunicació i anteriorment adjudicatària de la gestió de la ràdio, Antonia Pastrana, i l'últim adjudicatari de l'emissora, Fernando López.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per XL, fa mes de 7 anys

Pere: La teva pregunta és molt bona. Si fóssin coherents també s´ hi haurien de presentar, com acusació particular..

Valoració:1menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 7 anys

@Cabrit, fa bé de posar cometes a això d'"antinacionalista". Una altra opció seria antinacionalista català o antinacionalista balears. Perquè, de nacionalistes, n'hi ha de moltes castes, però no n'hi ha que no ho siguin.

La nostra unitat és nacionalista de casa, defensora dels interessos de la pròpia comunitat en front dels del nacionalisme imperial espanyol que escanya fiscalment la nostra economia.

Valoració:-1menosmas
Per pere, fa mes de 7 anys

I el Gover també es presentarà com acusació particular?

Valoració:8menosmas
Per Cabrit, fa mes de 7 anys

@Busca

T´equivoques. Som en JR in person. Més "antinacinalistaa" que ningú.
I sí, em va la marxa. Em vols donar llenya, guapo?

Valoració:1menosmas
Per Cabrit, fa mes de 7 anys

@Bassa

Vols ser amic meu? ......em trob tan sol.....

Valoració:0menosmas
Per M´embafa, fa mes de 7 anys

Únicament la presència d´en Prim ja hauria de ser delicte.

Valoració:2menosmas
Per Busca dins l´ull, fa mes de 7 anys

En Cabrit es un dels més ben pagats opinadors PPros, crec que fins i tot pot esser un Conseller o ensumacul de conseller, que a estones lliures deixa anar el seu argumentari antinacinalistaa un mitjá hostil, li va la marxa.

Valoració:1menosmas
Per Bassa, fa mes de 7 anys

En Cabrit, com un infant petit, revisa les puntuacions que li donen als seus comentaris. Què poc li basta per ser feliç, pobre infeliç.

Valoració:1menosmas
Per Cabrit, fa mes de 7 anys

Al meu comentari anterior estava ironitzant. Ho dic perque aquestes dues manetes verdes m´han deixat estorat.

Valoració:-2menosmas
Per Cabrit, fa mes de 7 anys

Al meu comentari anterior estava ironitzant. Ho dic perque aquestes dues manetes verdes m´han deixat estorat.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris