nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 16°
19°

Antoni Pastor s'integra en el PI com a vicepresident

27-12-2016

El batle de Manacor, Antoni Pastor, ha anunciat avui en roda de premsa la seva integració en el partit Proposta per les Illes (el PI), on compartirà la vicepresidència amb Josep Melià, essent Jaume Font el president.

Pastor, qui va ser expulsat del Partit Popular el passat any, ha declarat que arriba al PI "amb humilitat, per a viure una nova experiència i sense ambició personal". "El meu futur és construir aquest projecte. No he pensat on estaré a les eleccions de 2015; només vull aportar i ajudar", ha afegit.

Per la seva banda, Font i Melià han mostrat la seva alegria per la nova incorporació al partit. En referència al seu comú passat al PP, el president del PI ha manifestat que el seu actual retrobament és "un procés natural".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per un altre ca, fa mes de 6 anys

font (el vota muertos), pastor (mapau) parla en castellà a caseva Melià (xequefe de UM) quina ilusióoooooooooooooooooooooooooooooooo

Valoración:0menosmas
Per balear, fa mes de 6 anys

casta parasitaria

Valoración:6menosmas
Per Reguitzereta, fa mes de 6 anys

@Biel, convé que no acabin donan el govern a ningú, ni pp ni psoE, a canvi de quatre cadires coixes.

Però... Biel, a vós, no us preocupa que els vostres acabin donant el govern al psoE com han fet anteriorment a canvi de quatre cadires més que coixes i una figurera que "mata"?

Valoración:1menosmas
Per Biel, fa mes de 6 anys

Molta comèdia per acabar donant el govern al PP si els fa falta cap diputat. Això és el PI. Res més.

Valoración:-7menosmas
Per Biel, fa mes de 6 anys

Molta comèdia per acabar donant el govern al PP si els fa falta cap diputat. Això és el PI. Res més.

Valoración:3menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 6 anys

Tu, "un mallorquinista" -quina denominació política més estantissa-, ¿saps què és el bilingüisme? Si ni tan sols ho escrius bé: bil·linguisme (sic) -dues faltes només en una paraula-. La realitat del bilingüisme és que es tracta d'una situació transitòria, no permanent com creus tu; és un equilibri inestable que es resol sempre amb el predomini d'una de les dues llengües. No hi ha un bilingüisme bo i un pseudobilingüisme dolent, hi ha bilingüisme -sempre dolent- o no n'hi ha i si n'hi ha com més aviat en sortim millor. Haver fet creure a qualcú, o a molts, que hi ha un bilingüisme bo és allò que ha permès que el PP pugui fer polítiques destinades a aconseguir que l'equilibri inestable i provisional s'inclini a favor del foraster, darrera passa, dins la lògica bilingüista, abans d'arribar al domini total de l'idioma cooficial distint del català damunt de la llengua pròpia de les Illes Balears.

Valoración:12menosmas
Per Prou d'anar amb el lliri a la mà, fa mes de 6 anys

@un mallorquinista:

Català únic idioma oficial!

Valoración:16menosmas
Per emigrante, fa mes de 6 anys

Caramba ... recién llega y ya es vicepresidente !

Valoración:-3menosmas
Per joan riera, fa mes de 6 anys

Enhorabona Toni, saps que tens els meus vots i els de la meva família. allà on siguis te seguirem. Sempre defensant lo nostro, endevant, no afluixis i gràcies per esser així

Valoración:-2menosmas
Per un mallorquinista, fa mes de 6 anys

Aquí en català: Això és mirar cap a un altre costat! No voler veure sa realitat. Presisament els que volem bil·linguisme som els que no votariem mai a n'es PPBauzá. Ells volen un pseudobil·linguisme on es castellà hi domini.

Valoración:-14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris