algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

El president ataca el GOB: «tots els ciutadans rebutgen la seva campanya a la ITB»

El president del Govern, José Ramón Bauzá, ha assegurat avui que «tots els ciutadans» de Balears rebutgen la campanya contra la política mediambiental del PP que l'organització ecologista GOB va dur a terme a la fira turística de Berlín per, segons ha dit, «interessos particulars».

El cap de l'Executiu ha respost d'aquesta manera a una pregunta al ple del Parlament del líder de MÉS, Biel Barceló, per a qui són les mesures com la incineració de fems importats i l'autorització de noves construccions en sòl rústic les que danyen la imatge de Balears a l'exterior.

No obstant això, Bauzá ha considerat que les denúncies del GOB durant la ITB alemanya són una «manipulació» de la realitat de la qual no ha estat el Govern qui s'ha queixat, sinó els empresaris turístics i el conjunt del sector turístic.

Segons el seu parer, quan l'oposició utilitza «qualsevol cosa per atacar» el Govern en un fòrum empresarial tan important com la fira berlinesa, el que fa realment és malmetre els interessos generals de l'Arxipèlag. A més, ha atribuït al líder de MÉS «amnèsia selectiva» per obviar que el PSM estava al govern del Consell de Mallorca quan la institució va assumir les línies d'incineració de nova construcció.

Barceló, per la seva banda, ha recordat al president que hi ha estudis prestigiosos que demostren que l'excés de construcció i la saturació de zones costaneres són els aspectes que pitjor valoren els turistes que visiten les Illes.

«Si el Govern pot anar a promocionar paisatges verges és gràcies a campanyes ecologistes» com les que van aconseguir la preservació de la Dragonera i el Trenc, en contra dels criteris del PP, ha dit el líder econacionalista.

Són les mesures del Govern contra la preservació del medi ambient i el territori, i actuacions dels seus consellers com la «festa a Cabrera» dels titulars d'Educació i Agricultura, i la fotografia del responsable de Turisme amb uns testicles de cérvol damunt del cap el que perjudica la imatge de Balears, ha afegit Barceló.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Les Pistoles les Tenen Ells, fa mes de 8 anys

TOTS?

De veres han emprat aquesta paraula? Quina prepotència!

Valoració:0menosmas
Per peremateu, fa mes de 8 anys

Jo el que rebuig és el teu pentinat de cap de fava

Valoració:1menosmas
Per Carme, fa mes de 8 anys

Tots? Jo, no.

Valoració:1menosmas
Per gabriel, fa mes de 8 anys

com sabem que diu el que pensa?
com sabem que diu la veritat?
per que li feiem cas si, tal com ell mateix diu, no pinta un prebe?

....mon dieyu!!!, quin element més sinistre!!!

Valoració:3menosmas
Per Pere, fa mes de 8 anys

Si parla en nom meu és un mentider.

Valoració:2menosmas
Per portosale, fa mes de 8 anys

jo no he rebutjat res, i soc ciutadà d'aquestes illes

Valoració:6menosmas
Per nu, fa mes de 8 anys

Figura't! El que sí rebutgen tots els ciutadans és la barra del president farmacèutic, això sí que ho rebutgen.

Valoració:14menosmas
Per Vols brou?, fa mes de 8 anys

S´està posant nerviós.

Valoració:13menosmas
Per STEI Intersindical, fa mes de 8 anys

L’STEI continuarà lluitant colze a colze amb el GOB per evitar la destrucció de l’illa

Protegir Mallorca és un acte de responsabilitat exemplar

L’STEI Intersindical agraeix la valentia del grup ecologista GOB i es reafirma en la voluntat de reforçar el teixit associatiu que lluita contra la destrucció dels valors patrimonials de l’illa de Mallorca.

Com a únic sindicat propi de les Illes Balears, l’STEI Intersindical ha participat i participarà en totes les mobilitzacions que impulsa el GOB, perquè ens uneix un objectiu: defensar el medi ambient. Davant les declaracions del conseller de Turisme que acusen el GOB d’irresponsables, l’STEI vol remarcar que protegir Mallorca és un acte de responsabilitat exemplar.

En canvi, per l’STEI Intersindical sí que és una mostra clara d’irresponsabilitat i incompetència atemptar contra el principal actiu turístic de les Illes, el nostre territori. Destruir el territori implica, a la llarga, destruir llocs de feina. Qui voldrà passar les vacances al femer d’Europa?

Palma, 7 de març de 2013

Valoració:9menosmas
Per Irlandes, fa mes de 8 anys

El sr.Baussa es pareix cada dia mes a un d' aquells recaudadors d' impostos de l' edat mitjana que es veuen a les pelicules, xulo i matasetzes, pero envoltat de guardaespatlles per si de cas.
En el temps que duu de president no ha mostrat ni sombres de com a minim una mica de simpatia honesta i creible cap a la gent que representa. Es igual que cantar-li a un mort.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris